IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - “ЖОЛТА МИНУТА“
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

“ЖОЛТА МИНУТА“

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 15:21
Originally posted by Командантица Командантица напиша:

кај мене нема жолти, само црвени..и тоа на бордо удираат

намигнување

така е. тие минути се секогаш црвени...
жолтото е повезано како боjа  со сплетки и интриги,клуки... како жолти новини примерно, нели?голема%20насмевка

Изменето од pagane - 12.Јули.2009 во 15:26
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 22:05
e bash zoltava minuta mi stana crvena   sega лутина
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 13:34
Pa i boicka mu dale na najniskiot nagon kaj covekot...zolta minuta znaci gnev?
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 17:49
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Pa i boicka mu dale na najniskiot nagon kaj covekot...zolta minuta znaci gnev?
pojma nemam  se e relativno neli moze za nekogo da znachi i zelba za bolka no koj kako e skroen
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 18:00
Nikogas nema da znaes....koga ja postavuvas kako hipoteza na ocekuvaniot odgovorсреќа
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
emily88 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2009
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emily88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 00:44
Retko  mi ide taa "zoltata minuta" ama koga mi dojde.....ne me diraj..
Prvo predupreduvam da me ostavat na mira,a vo sprotivno neznam ni jas samata sto demon moze da izleze od meneсреќа
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 22:57
eheheh kolku gi imam .....лутина
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2013 во 18:13
Originally posted by Sho-Sana Sho-Sana напиша:

Секој човек во својот живот има свои “ЖОЛТИ МИНУТИ“, состојби на свеста кога “ќе му пукне филмот“, “ќе му се спојат жичките“, “ќе му падне мрак на очи“. И тоа е толку нормално, оти човекот има и разум и срце, и мисли и емоции.

Што правите вие во својата “жолта минута“???

ќутам оти ќе напраам уште поголем бербат
Кон врв
Aureus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2012
Поени: 108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aureus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2013 во 18:41
Еднаш до сега така сум се изненадила од сама себе. Почнав да се дерам, како животно заболено од беснило, буквално се изместив од патики. Многу адреналин, некој животински нагон беше и да, после почнав да плачам.

Сега кога ќе ми текне можеби и не вредело, ама од друга страна си се тешам дека сум научила нешто, тренинг на духот.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2013 во 17:37
 - Ај да даиш“ голема насмевка
 - Да бе, сеа ти текна, не може! ’не зборувам
 - Амор! Не ме нервирај! Има да даиш!лутина
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2013 во 01:15
Ајде некој што ја доживеал таа жолта минута...што после тоа....се преродил?
Баш ,е интересира како се вратил во нормала....збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2013 во 16:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2013 во 16:49
Posle belo gleda голема насмевка
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2013 во 18:42
vistina belo голема насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.