![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 89> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најтежок меч во ова коло.
Њукал според мене заслужи да испадне.
Денес само Ле Ман ме зезна за 7700,штета мамето нивно не победија. Изменето од fiks - 24.Мај.2009 во 04:24 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
boogey ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Bologna vs.Catania 1
Juventus vs. Lazio 1 Genoa vs. Lecce 1 Fiorentina vs. Milan x Roma vs.Torino 2 ( мн ми е ризична али мислам ке ја шитне рома.Затоа ако некој нејке да иде на ризик стави x2 ![]() Reggina vs. Siena 2 уплата:50 добивка:4267 ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Satoro 1
Admira 1
St.Patriks 1
Basel GG
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Македонија - Норвешка 0-2 вкупно голови
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Мислам дека ќе ги победиме и тоа како што типуваше Палестинец со 1-0 или 2-0,нема гол да примиме.
Добра е за на синг 2.6 квота.
Напред Македонија
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Što kje tipuvame denes ?
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
interesen natprevar za tipuvanje ......
Esbjerg - Wolfsburg ( prijatelski natprevar )
koeficient 1.70 3.30 3.75 no za zal vednas blokiran vo oblozuvalnicite na sportlife najverojatno poradi greska vo koeficientite ![]() Изменето од miroslav_g8 - 28.Јуни.2009 во 12:22 |
|
![]() |
|
natprevarot e odlozen ............ poradi toa ne mozel da se tipuva
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не е одложен мечот Мики,имаат само грешка во коефициент,треба да биде обратно.
|
|
|
![]() |
|
rudarac ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
bravo za tie sto fcera imaa sreka da go uplatat mecot valrenga-rosenborg=1-2 kvota 26
zalam sto jas ne go uplativ a go preporcav na mnogu drugi da go uplatat ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
FORZA JUVE KEC U KEC
|
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Dinamo T.-Lahti-1
Bran-Lin-1 Geteborg-Gefle-1 Hafnafjordur-Filkir-1 ![]() |
|
![]() |
|
Za utre:
Kalmar-Gjurgarden-1 Artmedia-Presov-1 Inter T.-Marihaim-x Stabek-Viking-1 ![]() |
|
![]() |
|
Za denes:
ODD Grenland-Start-1 Honefos-Mos-1 Trnava-Bistrica-1 Molde-Bran-1 Sligo-Kork Siti-2 Atletiko P-Internacional-2 ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |