|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 7172737475 118> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno!
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,......зошто да бидам добра ,кога има и такви будали кои знаат да ја искористат,..
,,на доброто со добро, на лошото со најлошо.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог дава сонце и на добрите и на лошите. Не затоа што едните заслужуваат а другите не, туку затоа што Тој по природа е добар.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИСКРЕНО НЕ ВРЕДИ!Зато шо јас на полно луѓе му имам правено добро а тие мене со најлошото ми имат возвратено!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si kriv , na pogresni lugje si pomagal..... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas vredi
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
луѓето ретко ја цената добрината, не вреди
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малкумина се тие што можам да ги наречам вистиски пријатели...е за нив сум добра,знам дека го забележуваат тоа и ми возвраќаат на ист начин! затоа сепак сметам дека вреди да се биде добар затоа што постојат луѓе што возвраќаат во иста мера
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и добрите луѓе знаат да ја злоупотребат!..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se bide dobar vredi i vredi da se pravat dobri dela,no da ne dozvoluvate nekoj da ja zloupotrebi vasata dobrina.Ako mozes da mu pomognes na covek pomogni mu,ako ne,ne mu odmagaj.
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku si dobar so drugite si pravis loso sebesi zosto ima luge sto nezrazlikuvaat dobro-loso
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ana sk се согласувам со тебе, јас до пред некое време цело време се обидував да бидам се на време, да не забошотувам ама тоа видов дека навистина никој не го цени и почнав даа се понашам шалабајзерски и пак никој ништо не цени ама сеа и не ти е гајле многу...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо друго не вреди.
И во добро и во зло- биди добар.Добар. Добар Човек. |
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сите ќе те влечкаат како шо сакаат.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7172737475 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |