|
На море во Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Автор | |
Goran71
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke pati sum bil vo Bugarija na more i sekogas dobro sum si pominuval. Pogotovo za familijaren covek kako mene na jug vo Ahtopol ili Carevo e odlicno. Daleku od bucava i buluk narod kakva sto ja ima na Soncev breg ili Zlatni pesoci. E sega imase i momenti koga i jas odev po diskoteki pred desetina godini. Se e do vremeto.
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум била многу пати во Бугарија на одмор! Во Несебер, Бургас, Созопол, Приморско, Поморие и Варна! еее...кога ќе се присетам колку убави одмори си имам поминато во Бугарија ! Оваа година изгледа пак таму ќе се оди! (псссттт... ако имам пари дее! )
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Siuxi
Сениор Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dojdi zlato dojdi.nema da zgresis |
|
deja
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЛБЕНА!!!!!!!!!!!!
Нема сигурно да згрешиш. http://www.albena.bg/index.php?p=webcam |
|
saso golemiot
Нов член Регистриран: 04.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=3083&page=0&cat=21&subcat=0&subsubcat=0&type=rate
|
|
emo82
Група Регистриран: 04.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sto sakas da mi kazes so toa adres?nasekade se stroi.lugeto pravat investicii.ima i ubavi mesta deka se stroi po malce.i nikoj ne ti e dosal da ti bramci na glavate na plazot so bager.ako ne ti se svidi Albena,kao i na mene odi na Soncev breg ili uste po na jug |
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NESSEBAR,POMORIE.Nessebar e malku poskapo ama fenomenalno e.Ne se sekava deka e Bugarija osven koga ke vlezes vo dukance ili menuvacnica.Moj sovet kupuvajte od marketi i smenuvajte devizi SAMO VO BANKA.Marketite im se dosta snabdeni i ima vo niv se i sesto i ne e skapo.Bankite se sigurni za smena na devizi i davaat poveke nego privatnite menuvacnici.Samo da znaete ne rabotat vo nedela.
|
|
dejan666
Нов член Регистриран: 08.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku e privatno smestuvanje vo bugarija dali znae nekooj???
|
|
saso golemiot
Нов член Регистриран: 04.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od 5 do100 evra spored extrite
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dejan 666 mozes da proveris i na internet.Ke pises na primer ovaka:Bulgarija separate rooms in Nessebar ili bilo koe mesto kaj sto sakas da odis i nemas gajle.Ke vidis ima ponudi so sliki od sobi i se sto nudat so sobata,klima,TV,kablovska i dr.Ima i adresa kaj se naoga kukata,a mislam deka ima i tel.broevi i internet adresi.Ama pak najdobro e da prasas nekoj sto bil sega.Ako otides tamu ke si prasas od kuka na kuka i ako imas moznost cenkaj se.Bok.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nilogas samo Turcija moze
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednass i NIKAD VIŠE ...... samo Turcija
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си го сакам jас Црното море...
како кажале шопите : по високо од Витоша и по длабоко од Искаро нема и jас така: по убаво темносино, по нежно и немирно истовремено и по сакано за мене од Црното немааааааааа... Варна, морето, сините валови... нана нана на нана нана на..... |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво е Црното море но сепак повторно како и во историјата станува центар на гркофилијата - прост пример водениот парк во элатни песоци - напред е напишано AQUAPOLIS
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |