|
Metallica |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mozam da odvojam koja mi e najdobra site albumi gi imam na metallica,nirvana,deep purple,doors,GNR, i dr
|
||
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
omilena pesna mi e ovaa
THE DAY THAT NEVER COMES Born to push you around, Better just stay down. You pull away, He hits the flesh, You hit the ground. Mouth so full of lies, Tend to black your eyes. Just keep them closed, Keep praying, Just keep waiting. (Chorus:) Waiting for the one! The day that never comes! When you stand up and feel the warmth! But the sunshine never comes! No the sun shine never comes. Push you cross that line, Just stay down this time. Hide in yourself, Crawl in yourself, You'll have your time. God I'll make them pay, Take it back one day. I'll end this day, I'll splatter color on this gray. (Chorus) Waiting for the one! The day that never comes! When you stand up and feel the warmth! But the sunshine never comes! Love is a four letter word! And never spoken here! Love is a four letter word! Here in this prison! I suffer this no longer! I'll put an end to, This I swear! This I swear! The sun will shine! This I swear! This I swear! This I SWEAR!!! |
||
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
||
metallica4ever
Нов член Регистриран: 10.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ima da se misli se znae najdobar bend so postoi
|
||
metallica4ever
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i treba da ti e omilena |
||
metallica4ever
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se slozuvam so tebe, i pokraj tie problemi i promena na basisti i lecenje od alkohol pak da opstanes e golem plus |
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne najdov nisto za Metallica na forumov. Kazuvajte mislenje za niv tuka. Ako sepak ima nekoja druga tema, izbrisete ja ovaa.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Металика, што има да се каже за нив, тие се Металската Библија.
Пораснав со нив и своевремено си ги имав сите нивни албуми, се до Load се труев слушајќи ги, после некако ми попушти интересот кога си ги шишнаа косите онака ко Бон Џови, се облекоа во дизајнерски кошули и акнаа сјајни цвикери. Жестокоста почна да изостанува и да губат од својот шарм.
Ми зафалија ужасно пред некое време па си ги прекупив некои од албумите кои ми беа на топ-листата And Justice For All, Master Of Puppets и Metallica. Се надевам ќе си ја обновам целата колекција со тек на време.
Имено многу добра ствар направил гитаристот што ја напуштил првата постава на групата г-нот Dave Mustaine за да ги оформи легендарните Megadeth кои исто така ми беа супер-топ метал бенд.
Некои работи се случуваат со причина.
Металика Форевр и поздрав со песната One Изменето од Glenn - 08.Мај.2010 во 12:31 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala za pozdravot so malku "klasicna" Metallica (RIP Cliff Burton) For Whom The Bell Tolls |
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Феноманелен завршеток на концертот во Бугарија од пред 2 дена
http://www.youtube.com/watch?v=O85WcWlNFuo |
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
golemata treshovakja cetvorka svirele zaedno vo Bugarija |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
problem li e? |
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=DUkt-AkPiHc
manowar na bugarski finaleto e mnogu jakooooooooo Изменето од d4 b3 - 25.Јуни.2010 во 00:37 |
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не те зезам бе друже, заедно свиреа. Наскоро треба да има и ДВД од настанот |
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |