![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12141215121612171218 1290> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Frozen - Madonna |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
http://www.youtube.com/watch?v=xJEswPtd07A
Djordje Marjanovic - Kad se setim nje
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Zvižduk u osam... |
|
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
ti i ja sveta dva
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=mG_A2YR5tos&feature=related
Riblja Corba-Kada padne noc (upomoc)-
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Дина-Слика Не е нешто мој стил , ама типката има интересни движења и убав глас...А и музиката не е лоша за пред спиење... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sweet dreams
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12141215121612171218 1290> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |