|
Во која... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | ||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa vaka da pocnam od pocetok : Italija , Spanija, Francija moze i na nekoe safari ustvari segde bi se nafatil samo doma da ne sum. |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmmm sakam da sum vo Mexico
|
||
|
||
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na tenerufe bi sakala da odammmm
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se ide u Brazil
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ви нешто од Италија од Jesolo-Venecija.Овде веке 10 год. по ред го поминувам годишниот одмор.Но само погледнете ги прекрасните фигури кои секоја година се прават од песок од вештите раце на италијански уметници и тоа аматери покрај една од најубавите плажи во ЈЕСОЛО.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во најдобро сеќавање - Шпанија! Барселона - преубав град, сакам таму да живеам. Во најлошо сеќавање - Бугарија! Сега ќе ме нападнат Бугарите на форумов Не ми е ич тенденциозна изјавава, ама кој ќе ми верува? |
||
Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
|
||
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заборавив да одговорам каде не сум била, а би сакала да одам: Куба, Африка би ја прошетала цела, Латинска Америка исто цела, Италија (само Рим сум го видела, сакам се’да видам), Париз и јужна Франција, Португалија, и т.н. Има уште, ама многу долг испадна списоков... |
||
Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
|
||
CANA
Сениор Регистриран: 25.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS SAKAM DA ODAM NA HAVAITE TAMU E MNOGU PREKRASNO, UBAVO I NEZABORAVNO I PLUS DA TI SE POGODI I PARTNEROT MISLAM EPTEN UBAVO KE SI POMINEME
|
||
PTICA
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze strumfce, ne ti e losa idejata, samo koj ke ni go plati biletot do tamu? |
||
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може да организирате добротворен форум и парите да ги потрошите на билети
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TEMATA E JASNA!!! i molam nazad na tema!!
jas bi sakal sea vo moment negde e vrska neam,hmmmmmmmmmmmm ama JAMAICA!!! |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj stani idi po karti ideme za Kuba.. Ми пукна филм од досада... |
||
|
||
Hristovski
Нов член Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej cekajte me, idam i jas so vas:)za vrakjanje neznam, tesko:))
|
||
Hristovski
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде
Мој сон е Санкт Пестрсбург... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |