|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 58> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekogas licnite iskustva ......
ili licnite dozivuvanja..... izrazeni ovde kako poezija otkinati od dusa..... se najubavi , najaki i najemocionalni........... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako da napisam a da go sobere tuka
golemo parce e otkinato za da go sobere vo eden tekst
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ноќеска повторно те сонив, но сега твојот лик беше некако тажен, а погледот далечен.
Се разбудив со твоето име не моите усни, те довикував но ти не ме слушаше... |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Мигаре Тактика
Група Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не те служав мила пошо - машината за перење брчеше а и ти слатко грчеше...
Мојот лик беше тажен |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но како да му се каже на срцето да не те довикува попусто?
Неговиот глас е посилен и од сите бури на светот, неговиот повик го пара и раскинува телото, тој е нестишлив, како агонија.... |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
IvanSkMkd
Нов член Регистриран: 11.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Би сакал да можам да ти кажам, ама не знам како да се изразам...
Ако се зборовите силни и откинати од срце, тогаш со солзите мои ќе ти зборува целата моја душа од своето дно... Што да ти кажам... како да те повикам... силно те имам во желбите, ми лежиш во мислите... криво ми е што воопшто не те познавам, ама тооолку силно би сакал да ми се случиш што поскоро... те сакам, драга моја, непозната и незапозната “возљубена меѓу момите“ |
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секоја ноќ во сонот ми доаѓаш... и цела среќна пуштам раце да те прегрнам... и тогаш се будам - ме пречекува студениот и празен кревет... уште една ноќ без тебе поминувам и боли, иако е се поблиску денот кога ќе се вратиш кај мене...
|
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
eli_n
Група Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mojata ljubov kon tebe bese prava,ljubov koja se doziviva samo ednas vo zivotot,iskrena, cista,nevina i krevka,iako ne go sakav toa te sakav neizmerno,veruvav vo snagata na mojata ljubov.Tvojot pogled eden den bese dovolen d ami kaze deka ljubovta ne e beskrajna.A jas?Sto??Kako??Kade??
Te sakav a ,...a sakam li da te sakam,i dali ljubovta e vecna ke otkrijam togas koga ke svatam sto e vsusnost vecnost |
|||
Irenuzza
Нов член Регистриран: 28.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сега знам како е да сакаш.....сега чувствувам, сега дознавам, сега живеам. Зарем потребни биле толку многу години за душа да се отвори, за срце да зачука и памет изгуби?
Од првиот момент знаев дека сакам некој како тебе....секоја наша средба беше посебна, топла и искрена, а секој разговор со тебе омилен. Те сфаќав за секоја ситница, ја читав секоја болка твоја на лицето и секогаш пробував да те насмеам, за да знам дека тоа кратко време си среќен со мене и дека сум ти променала барем некои моменти во животот. Велат „Ако требало да биде – ќе биде“.....кој знаел? Никој не не` подготвува за вакви работи.....верувам во Бога, себе и љубов и среќа, а со тоа верувам и во тебе...во нас.... Барам зборови за да ти покажам што значиш за мене...сите ги поминав, а ни еден не е доволно добар. Се` е премало, беззначајно, употребено и несоодветно за тебе.....и тогаш сфатив: Ако ги најдам зборовите, ќе ја имам најубавата љубовна поема некогаш напишана..... До тогаш.....можам само да ти кажам дека Те сакам.....онака, чисто....едноставно....без памет..... За Дамјан |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се надевам дека збунет нема да ми замери што го цитирам овде...ама одамна не сум прочитала поубав текст...не знам само дали го откина од душата или пишувајќи го-ја вплете и душата во него...
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еден два три
Караконџула си ти..... |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo srcevoooo nosam edna rozaaaaa sinaaaaaa
no pomina nekoj rozata ja skinaaaa i tooooo |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
познавав еден студ кој ми ги смрзнуваше ушите
сега познавам дланки кои ги топлат |
|||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |