|
Возење во автобус!!! |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби новите двокатни ќе понудат нешто повозбудливо.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se nadevame ... osobeno vo letniot period
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле ми се има ова случено и тоа во 53ка...од автокоманда до битпазар...
ми се залепи еден до мене а имаше премногу гужва средношколците одеа накај школо во тоа време и туку осеќам некој се бута во мене цело време и гледам позади мене гужва..па викам ај до гужвата ќе да е...ама јас мрдни на една страна он по мене јас на друга и он... почна нешо ме фаќа за едната рака..да ми ја гали раката...и викам на другарка ми Лелее манијаци по автобусиве..и овој уште толку..почна да се трие од мене...АЛООООООООООО ...и пошо не трпам такви работи само гледав како побрзо да излезам од автобусот..и викам на другарка ми симнувај се или ќе станам центар на внимание во гужвава... Но неможам да гарантирам дека немаше да се попалам да беше некој позгоден тип...ама овој... ГРЕВ! Ако се исклучи овој случај не сум имала други вакви "пријатно-непријатни" случки... |
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas obozavam aftobusi polni so zeni so golemi cicki,a da bide golema guzva,pa oni da se butkaat u mene,isto kako na splav da si
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidim ke ne se vozis cesto vo bus.Zatoa neznas kako e "ubavo"da te butkaat ne samo zeni ,a i maze.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ќе ги чекам да дојдат двокатните...
ваљда ќе биде дозволено сексање на вториот кат... (1) |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidejki avtorot na temava napisal "bez navredi" .... jas da prasam:
Zar ne e bolje da si najdes devojka i da imas normalen seks otkolku da se manijacis po avtobusi?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цел автобус...украинки,за нас горостасите!!
...а другите,ќе ги чекаат оние од Кина...ама "дупли",мислам "двокатни" де... |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Incredible Blue
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу е секси и многу пали кога некој косовар (љоп) ќе ти се залепи одпозади, а му ја осеќаш ерекцијата и немаш што да правиш освен да чекаш да дојде Битпазар. Поодвратно чувство -нема.
Изменето од Tiggy Vicious - 10.Јануари.2011 во 14:00 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..еве за дуплите еден бисер. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |