IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 58>
Автор
Порака
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2009 во 17:18
sekogas licnite iskustva ......
ili licnite dozivuvanja.....
izrazeni ovde kako poezija otkinati od dusa.....
se najubavi , najaki i najemocionalni...........
аплауз
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2009 во 18:03
kako da napisam a da go sobere tuka размислување
golemo parce e otkinato za da go sobere  vo eden tekst не%20знам
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2009 во 20:44
Ноќеска повторно те сонив, но сега твојот лик беше некако тажен, а погледот далечен.
Се разбудив со твоето име не моите усни, те довикував но ти не ме слушаше...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Мигаре Тактика Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Јуни.2009
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мигаре Тактика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2009 во 00:26
Не те служав мила пошо - машината за перење брчеше а и ти слатко грчеше...
Мојот лик беше тажен
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 21:47
Но како да му се каже на срцето да не те довикува попусто?
Неговиот глас е посилен и од сите бури на светот, неговиот повик го пара и раскинува телото, тој е нестишлив, како агонија....
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
IvanSkMkd Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јули.2009
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IvanSkMkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2009 во 13:56
Би сакал да можам да ти кажам, ама не знам како да се изразам...
Ако се зборовите силни и откинати од срце, тогаш со солзите мои ќе ти зборува целата моја душа од своето дно...

Што да ти кажам... како да те повикам... силно те имам во желбите, ми лежиш во мислите... криво ми е што воопшто не те познавам, ама тооолку силно би сакал да ми се случиш што поскоро...

те сакам, драга моја, непозната и незапозната “возљубена меѓу момите“
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2009 во 10:21
Секоја ноќ во сонот ми доаѓаш... и цела среќна пуштам раце да те прегрнам... и тогаш се будам - ме пречекува студениот и празен кревет... уште една ноќ без тебе поминувам и боли, иако е се поблиску денот кога ќе се вратиш кај мене...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
eli_n Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 72
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eli_n Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2009 во 19:45
Mojata ljubov kon tebe bese prava,ljubov koja se doziviva samo ednas vo zivotot,iskrena, cista,nevina i krevka,iako ne go sakav toa te sakav neizmerno,veruvav vo snagata na mojata ljubov.Tvojot pogled eden den bese dovolen d ami kaze deka ljubovta ne e beskrajna.A jas?Sto??Kako??Kade??
Te sakav a ,...a sakam li da te sakam,i dali ljubovta e vecna ke otkrijam togas koga ke svatam sto e vsusnost vecnost
Кон врв
Irenuzza Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2009
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenuzza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2009 во 15:49
Сега знам како е да сакаш.....сега чувствувам, сега дознавам, сега живеам. Зарем потребни биле толку многу години за душа да се отвори, за срце да зачука и памет изгуби?
Од првиот момент знаев дека сакам некој како тебе....секоја наша средба беше посебна, топла и искрена, а секој разговор со тебе омилен. Те сфаќав за секоја ситница, ја читав секоја болка твоја на лицето и секогаш пробував да те насмеам, за да знам дека тоа кратко време си среќен со мене и дека сум ти променала барем некои моменти во животот.
Велат „Ако требало да биде – ќе биде“.....кој знаел? Никој не не` подготвува за вакви работи.....верувам во Бога, себе и љубов и среќа, а со тоа верувам и во тебе...во нас....
Барам зборови за да ти покажам што значиш за мене...сите ги поминав, а ни еден не е доволно добар. Се` е премало, беззначајно, употребено и несоодветно за тебе.....и тогаш сфатив: Ако ги најдам зборовите, ќе ја имам најубавата љубовна поема некогаш напишана.....
До тогаш.....можам само да ти кажам дека Те сакам.....онака, чисто....едноставно....без памет.....

За Дамјан
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2009 во 19:15
Се надевам дека збунет нема да ми замери што го цитирам овде...ама одамна не сум прочитала поубав текст...не знам само дали го откина од душата или пишувајќи го-ја вплете и душата во него...

zbunet
Сениор
Сениор
Лик
Претседник Зеленковски
Регистриран: 24.Февруари.2007 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 13326
Цитирај zbunet Одговорbullet Испратена: 24.Јули.2009 во 16:42
...не дочекавме, преголема изгладнетост не обзеде, како две гладни животни се зграбивме. Ржевме, но очите насмеани блескаа по толку осамени лутања низ непрегледна џунгла додека се довикувавме и бевме ехо еден на друг не можејќи да се видиме.
Ниедна темница не не’ одалечи и обесхрабри, немавме друга причина за постоење, се’ друго беше минливо и неважно, ниедни очи ја немаа таа животност, не можевме да бидеме споредени со ништо друго што постоеше.
Минливите времиња беа издржливи заради моментот кој го очекувавме и обликувавме во мислите од песок кој ниеден ветер не можеше да ги турне. Жалевме што при последниот бакнеж не се голтнавме и така останавме, го замислувавме следното наше случување како конечен имајќи ја силината не сите бури во оската на нашите желби и стремежи кои ги стваравме.
Моментот не’ обзеде, се видовме, се издигнавме. Некоја врата тресната зад нас додека се пиевме и се голтавме, збеснати и прегладнети еден за друг, сакавме секој дел од нас наеднаш да го вкусиме. Алиштата ни’ сметаа, против нас се бореа за да го продолжат моментот, тврдоглаво отпор даваа.
Воспалениот гнев еруптира и еден во друг се најдовме додека се слушаше кинењето на материјалот што некогаш го прикриваше твоето тело лелееше околу нас непрепознатливо од ветерот кој љубопитно навлегуваше низ отворениот прозорец...
Барам игла и конец, ти полусвесно лежиш гледајќи ме низ полузатворените трепавици, сеедно ти е како ќе излезеш, велиш дека немаш намера од мене повеќе да излезеш, сите патишта се споредни.
Наеднаш стануваш, ги собираш моите алишта и ги препушаташ на ветерот низ прозорецот кој послушно ги зеде.
Ќе нарачаме нови он - лајн кои ќе мирисаат само на нас, ме повлекуваш  и повторно во тебе тонам, овој пат многу подлабоко ...

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 03:36
Еден два три
Караконџула си ти.....
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2009 во 17:00
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Еден два три
Караконџула си ти.....

газење%20од%20смеење
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2009 во 13:13
Vo srcevoooo nosam edna rozaaaaa sinaaaaaa
no pomina nekoj rozata ja skinaaaa    
i tooooo
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2009 во 21:50
познавав еден студ кој ми ги смрзнуваше ушите
сега познавам дланки кои ги топлат
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 58>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.