|
Избор на песна од MICHAEL JACKSON |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heal The WorldHeal The World Make It A Better Place For You And For Me And The Entire Human Race There Are People Dying If You Care Enough For The Living Make A Better Place For You And For Me |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ја додадам и Earth song, иако ја нема на листата,.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашо ја нема,омилена ми е. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala anastea , sakam na site da im udovolim ama ne moze neli...... samo toa dokazuva kolku mnogu dobri pesni imase Jackson |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа реков: ако имаат членовите други поубави песни, нека ги пишуваат во коментарите.
Па ако не не мрзи да броиме, ќе направиме топ-листа |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено тешко ми е да се одлучам за една..ама еве еднa од моите поомилени а ја нема во листата е Man in the mirror a од веќе понудените на листата се разбира Black or white,има нешо посебно во оваа песна некоја енергија,а за спотот да не збориме,легендарен е!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде кажете која песна ве потсетува на мајкл џексон најмногу.
мене BEAT IT |
|
Hottie735
Нов член Регистриран: 06.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно Dirty Diana.Според мене најубава песна од Michael Jackson
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ниту една .........
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
They dont*t care abouth us...
ТОП!!!! |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAN IN THE MIRROR
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како бе за Thriller не гласал никој до сега... У ствари De gustibus non est disputandum..... Со Beat It се едни од најдобрите песни на сите времиња... Тука се разбира би ги додал и Dirty Diana, Liberian girl, Bad и Give In To Me (со Slash), која тука не е ставена во анкетата.... Каква продукција ... Според мене, денес не е постигнато она што Quincy Jones го направи на Thriller (албумот)... |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |