|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 22> |
Автор | |||
LILI_C
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene mi se bas super...si gledam opusteno redovno i da vi kazam pravo se raspolozuvam koga gi gledam.ima odlicni gosti i znaat da napravat da bide interesna emisijata, Toni mi se dopaga kako ja vodi emisijata, ovoj deo malce me nervirase na pocetok ama sega mi e ok..pozz
|
|||
LILI_C
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lelee zasto ste takvi bre luge..ako tie so mu se gosti ne go pocituvaat i ne im se sviga emisijata nema da go prifatat gostuvanjeto vo nea...mislam deka super si pominuvaat kaj nego vo emisija,zatoa i poznati licnosti mu se gosti, a i „opusteno“ e dosta gledana emisija zatoa i seuste postoi |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што се однесува до односот меѓу тони и гостите, мислам дека е ок, прашањата му се на место и гостите му се на место и добро му се искомбинирани, тоа што он се глупира е друга работа, но сепак тоа му носи гледаност, без разлика дали на луѓето им се допаѓа или не, па еве и тие што не го сакаат сепак го гледаат, нека признаат
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секогаш кога гледам Опуштено со Тони и Део ми се чини дека на гостите им е толку непријатно во студијото и дури ми оставаат впечаток како да сакаат што побрзо да мине емисјата! мене ми се забавни Тони и Део,се смејам на нивните вицови и зафрканции...стварно претеруваат понекогаш...но сепак...мислам дека знаат да направат емисијата да биде интересна за гледачите но не и за 80% од нивните гости! ми се чини дека гостите ги бројат минутите дури се таму и чекаат да помине што побрзо тој час и десетина минути
|
|||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eпа имаш до некаде право..пола од гостите не можат да се снајдат во емисијата,едноставно не можат да водат разговор на тоа ниво нивно, у смисла да се шалат цело време,да не се срамат да кажат некои работи..едноставно у нивната емисија треба да се биде што поголем да кажам зеабант и да се глупираш пошо на некој начин и тоа е целта на емисијата, да се опуштиш со смешки..а тешко дека секој ќе се снајде,што и се докажало до сеа неколку пати..коа ќе викне некои певаљки кафански или разни буљаши,со извињење,нормално дека не знаат збор да изустат и дека по 2 минути сфаќаат дека ги заебава Тони и им е непријатно.. |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
po odvraten tipac od taa seljacinata Toni nit imalo, nit ke ima
|
|||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за тоа во право си дека поканата за гостување може да се одбије...ама ете не ја одбиваат...претпоставувавм од причини дека тоа е доста гледано шоу па смеетаат дека ќе бидат забележани повеќе ако се гости таму! |
|||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa ne e OPUSTENO...treba da se vika..ZAMORNO...kvazi-show na Makedonski nacin...crna tragi-komedija
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Ален
Сениор Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само една емиција имам гледно од ова ШОУ...
глупират се само.. Изменето од Ален - 29.Јули.2009 во 13:45 |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дека од глупо има поглупо или се бар тука негде, покажува БРАВО шоу со Турунџиева Сузана.
Добро, зошто секоја јавна личност мисли дека може да води емисија (вклучително и Тони, Силвија и слични?) Не можам да сфатам. Во ова т.н. шоу Ранко Рангелов игра некаков арлекин демек тоа треба да ме засмее и има уште еден “водител“ со шарена брада. Ефектот што го предизвика кај мене е |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobra bese Suze koga vodese Dom i Dizajn, bese elokventna, kreativna, imase jaka gledanost od siroka publika: domakinki, mladi, stari, zeni od kariera...
sega ova i e nekoj selski fazon od tipot na emisija do vodenjeto, ne znam sto i trebalo ova, ama epten selski |
|||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па не се така лоши, иако некогаш претеруваат со вулгарности и ми се згадува кога ги гледам. Некогаш ги напаѓаат и на гостите и очигледно им е непријатно на некои гости, ама ајде. А Тони кога кажува нешто, и да не е смешен, не може човек да не се насмее
|
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |