|
Избор на песна од MICHAEL JACKSON |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Јули.2009 во 22:55 |
Da napravime top lista na pesnite na Michael Jackson.....
mozete za poveke da glasate ako se dvoumite...... dajte komentar zasto bas taa pesna........ Изменето од bijonse1 - 06.Јули.2009 во 13:47 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve jas glasav bas za Dirty Diana .......
mi se dopagja soloto na gitaristot Slash od ,,Guns and roses,,.... i bliskosta na Michael kon Dijana Ros na koja i ja posvetil pesnata..... |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smooth Criminal, ama steta sto ja nema na listata.
Dovolno e da go poglednete samo spotot i ke vidite za sto zboruvam. |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve za bounty_hunter ete ti ja pesnata
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
They don't care abouth us
мојот избор,има нешто во текстот |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако никогаш не сум го сакал , повеќе не ми се допаѓал неговиот начин на живеење НО сепак заслужува респект . Не ми се ипсолни желбата да отидам на негов концерт не за него туку за кореографијата и комплетната организација.... Мојот избор за песна го нема во анкетата.....Billie Jean
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak jas. Mozebi dosaden sum, ama i Give Into Me e mnogu dobra pesna.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
billy jean |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според мене Billie Jean, преубава песна иако не го сакав баш, секогаш ќе го паметам тоа брзо и разиграно темпо во било која од песните.. (заш ја нема песнава во анкета)? |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Технички анкетата дозволува само 15 опции.
Тие што ги избрала Бијонсе, по нејзино мислење, ви се понудени на гласање. Ако имате друг предлог, напишете го во коментар |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што и фали на песната!?? |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Liberian girl-бидејќи ми е стеснет изборот на песни
http://www.youtube.com/watch?v=cQqNxmU7d_M Изменето од Andjelina - 06.Јули.2009 во 00:46 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne glasav za niedna pesna oti ne mozam da se odlucam
site se ubavi a ima pesni sto ne se na listata koi isto taka se prekrasni kako i spotovite osobeno mi e interesen "Black or White" a pogotovo najskapiot na site vreminja "Scream" eh na vremeto koga snimav na kaseti po muzickite prodavnici samo sto ke izlezea albumite jas odma v prodavnica bijonse bravo za temata |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |