|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ima crtan so Beti Bup, ako ne e MTV kaj ke go gledate crtaniov
(Ke go najdete na you tube ama psssst.... ) |
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, затоа штио единствено неѓшто што ја одржува е Евровизијата. По тој повод... Вечер во 21:55 на МТВ 1 - специјална евровизиска емисија со поинаков концепт. Специјални гости:
извонредните Некст Тајм - овогодинешни претставници на изборот за Песна на Евровизија единствената Каролина Гочева - двократна наша евровизиска претставничка Погледнете како Стефан, Мартин и Каролина пејат стари македонски народни песни |
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку големи студија,а да не можат да се искористат на правиот начин..жалосно е..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како прво, под итно мора да се укине Собранискиот Канал и да се врати тој канал за етнички заеднички, бидејќи сегашната состојба со намената за каналите е катастрофа.
Јас вака би ја организирал програмата: 1. канал - вести, културно-образовни емисии, македонски (и пред се квалитетни) играни серии, како и најразлични програми што го интересираат народот. 2. канал - забавни содржини, спортска програма, прајм-тајм серии, квалитетни филмови, и што е најважно само најважните исечоци од собраниските седници, зошто премногу е заморно да се гледаат маратонски седници кои само би ја уништувале програмата Потоа, под итно купување нова сценографија, потполно нов дизајн за сите емисии, ново лого, нови млади кадри... |
|
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe barem filmovite vredat,kasiki so ne gi davaa6t nikade
|
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ја гледам...сега евровизија ке гледам....јас не забелезувам некоја посебна програма што би ја гледала....нула се
ама незнаци дека треба да се укине ...треба да се подобри програмата.. Изменето од гјувеза - 26.Април.2009 во 04:30 |
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште една причина да не се укине МТВ: Пак имаме можност да го гледаме детективот Ник Слотер и Тропска горештина
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be lugje,
televizijata ja upotrebuvaat za manipulacija |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
греотни се..само не знам кој ги гледа...
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva drzava-takva televizija vistinska beda.
|
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
Ален
Сениор Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се укине под итно
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glasav za POD ITNO
(pa duri baraat da plakjame za radiodifuzna taksa) za da mozat da si gi platat vrabotenite iako imame kabelski |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |