|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 525> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сиртаки је играла једна лепа гркиња, кришом ми се смешила а туга је нестала....ОП ОП ОПА...
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... САН &nb sp; ...ти која имаш руке невиније од мојих и која си мудра као безбрижност. Ти која умијеш с његова чела читати боље од мене његову самочу, и која отклањаш споре сенке колебања на неговом лицу као што пролетни ветар отклања сене облика које плове над брегом.
Ја не дочеках најлепше доба његове мушкости.Његову плодност не примих у своја недра која су пустошили погледи гонича стоке на сајмовима и похлебних разбојника.
Ја нечу никад водити за руку његову децу.И приче које за њих давно припремих можда чу испричати плачучи малим убогом медвједима остављени у црној шуми...
ВеснаПарун1922(хрватска книзевност) & nbsp; & nbsp; & nbsp; |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Is it fair to write a song to a woman? |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zmisli zivot u ritmu muzeke za ples zamisli zivot ..... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Listen, baby Ain't no mountain high Ain't no valley low Ain't no river wide enough, baby - Marvin Gaye |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dugo si me lomila al me nisi slomila sve kad skupis malo je eee stobom vreme stalo je ...... al cu dalje od tebe |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde da se mazimo samo da se pazimo molimte.. |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈЕДИНА, ИСТИНА НИЈЕ ДА СИ ЈЕДИНА, А ТРЕБАЛО БИ ЈЕР СИ НАЈБОЉА.....
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I CAN BE YOUR HERO...
|
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar je vazno kosu ljudi i ko sam ja... |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sa tobom tonem u vir bez tebe nasukan kako brod na .. Изменето од kokolo |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Must I always be waiting waiting for you.... |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |