|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги прифакам луѓето како жолти за да си останам зелен
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele, veke dva saati mi se zolti od ova sporiov net!
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да не се заречам....жолтиве минути како да ме подзаборавија
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele, pak imam zuta minuta!!!! |
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam, ama nauciv da gi kontroliram pa od zolti poleka stanuvaat bledo zolti
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убо е дека минутата може да биде жолта
има боја секогаш може да се префарба животот е у мултиколору така да четки во рака и ОООООООО РУК Изменето од anakin - 04.Јули.2009 во 15:24 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok, od sega zoltite minuti ke gi farbam vo zlatni |
||
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
грешка менувај бои животот не е ни златен него у мултиколору Изменето од anakin - 04.Јули.2009 во 15:30 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЖОЛТА МИНУТА
ЦРВЕНА МИНУТА ЗЕЛЕНА МИНУТА СИНА МИНУТА гледаш???? Изменето од anakin - 04.Јули.2009 во 15:32 |
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AHAM
|
||
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај мене нема жолти, само црвени..и тоа на бордо удираат
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хмм...жолта минута...мене ме загрижува тоа што кај мене ретко кога е само минута...знае да трае и на многу подолго од минута! е тогаш сум хистерична, викам и настојувам да убедам дека сум во право ( е тоа си го сметам за мана)! а да...псссст и плачка сум,лесно се расплачувам во моменти на жолта минута!
за среќа оддамна не ми се случил таков хистеричен момент |
||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam zholti minuti, imam samo momenti na frustracii predizvikani od nekogo ili neshto...a ponekogash i od samata sebe ako ne mi odi "od raka" kako shto treba.
|
||
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу ретко ги имам...најчесто заради родителите...А кога ги имам...несе минути
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |