|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 12821283128412851286 1364> |
Автор | |
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve za tebe dva, da ne kazes deka sum losa i sebicna
malku ke se pomacis, ama tvoi ke se,i glej da ne se stopat p.s. lele bre pa ti polni race si napolnil!!! lele ovie ke se stopat garant!!! aj snaogjaj se kako znaes i umees!!! ja ojdov, sporet zove Изменето од Sho-Sana - 04.Јули.2009 во 12:29 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa koga kaza deka si po sladoledot , si pomisliv da te razmazam malku
ama otkako se vrativ vidov deka nema da mozes da me druzis zaradi dolznosta ....................... sega kje se snaodjam sam
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rucav dezertirav
iiiiii sega, cigarce
ima li nekoj zapalka, a
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za tebe sekogas i vo sekoe vreme
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене не се секирај...се снаоѓам некако
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam ..... kje se snajdes sekako samo da ne izvadis nekoj od zipo upaljacite sto gi imas doma na kilo
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си ги чувам... мои си се...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako de ... neka se tvoi ama ne kukaj deka nemas
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne baram od tebe, ne se sekiraj
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i da sakas nemam povekje .... gi sobra site ... ostanaa samo kjibriti
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj za dvajcata po eden, vakov sigurno nemate
|
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam ama znam koj ima
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh, kako nemas, sega imas??? isto kako i toj sto znaes deka ima
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazav deka nemam zosto znam komu mu gi podariv .... site
|
|
Внеси реплика | страница <1 12821283128412851286 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |