![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 867868869870871 959> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ubavo mi e
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
i mene mi e ubavo koga gledam deka blue mi e ok
srckooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
File izvini za of topic ama mnogu sum srekna koa ja gushkan Sho Sana
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Lele, kolku ubavo se osekam koga ke me
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
najtazno na cel svet...propusti go koncerto...place mi se...
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
супер ми е,....се додека не се присетам на него,,и после ојде денот..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
задоволно
![]() Изменето од sanja-a - 04.Јули.2009 во 01:20 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
umorno
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
многу убаво
по мерак сега можам да заспијам на раат... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne znam. preubavo si pominav i sea ne znam kako se osekam od so tolku mi bese top...
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Интересно
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
uzasno me boli glava
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 867868869870871 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |