|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 55> |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вал, па ти си знаела нешто за соништата... ама јас имам слушано дека соништата не се кажуваат, ако си сонувал лошо, па кажеш, ќе се оствари, а ако си сонувал нешто убаво, па го кажеш, немало да се оствари, бла бла... има ли вистина во тоа? Некој ова ми го кажа одамна, ама не се сеќавам кој...
а пред некое време сонував нешто убаво, и сакам баш тоа да ми се оствари |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se se toa gluposti..dobro,loso....itn...ama najgolema od site e da ne se kazuval sonot pred 12h nikako
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нешто интересно од јаху.
http://news.yahoo.com/s/time/20090616/hl_time/08599190456100;_ylt=AoH_7CUNeQ_qVnvWfIb.DRyCfNdF |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонував сон... си одев право по патот и одеднаж пропаѓам во една провалија. Отварам очи, така испружена на земјата, и гледам една птица над мене како врти круг.Си мислам ,жива сум или не...да не се собираат мршојадци околу мене, како на филмовине, и ги чекам и другите птици.Но не дојдоа, а и таа едната си замина. Станав, се искачив по угорнината, дојдов до патот и си продолжив, како ништо да не се случило.....само бев, крваво изгребана, по рацете и нозете ...но не чувствував никаква болка.
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стоев на брегот на Нил. И одеднаш седум дебели и убави крави излегоа од Нил и пасеа низ трските. По нив излегоа седум други крави, но овие беа слаби, многу грозни, со костенлива боја. Никогаш не сум видел толку грди крави во целата Египетска Земја! И седумте слаби и грозни крави ги изедоа првите седум дебели крави. Па иако ги проголтаа, не се гледаше дека имаат нешто во утробата. Беа грозни како и порано. Тогаш се разбудив.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti da ne si faraonot na Egipet? Da ti go viknam Josif , sinot na Jakova, toj znae da tolkuva sonista P.S. Ova se odnesuva za Evangelos i negoviot post Изменето од KINGDAVID - 22.Јуни.2009 во 01:57 |
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve sonvav crno belo ,
oti ne e vo boja ?? |
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam ljudi sta je bilo
u stali je sve vrilo, probudila se sva stala zarivala mi stara krava.. kozica mi glasno mjechi pred nogice joj prc kljeci i ovchice i petlovi sve se glasno smejali nasta opshta buna popala je sva ovchja runa I ja se sv uzruja dal mi neko nju otima dal je neko drugi ljubi ooo sn ili jave che da im sudi. Trijem ochi trljam ruke niko neznam moje muke |
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....јас сепак мислам дека е само сон
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a mozhe i momentalen zanos.
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kupi eden petel crven ubav kako slika ,
da go pustis vo taa stala malku da kuk*rika , ke vospostavi red i disciplina , tvoja stala ke bide milina , pa ke imas selska idila prava , ke go sredi prco , koza , krava , stojadine ne si veke vo frka, brzo se otkaza od paricnata trka, gledam ostana i bez jambolijata bela , prepoznatliv znak vo zemjava cela , od glavna faca tvoja ostana samo malo maze , toa cupeto bitolsko ti veli i ne laze |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cupeto, carica si.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чевли, чевли многу женски чевли сум сонувала, ама во последно време секој втро сон ми е со чевли. И така јас се радувам на сите а сепак не можам да се решам кои да ги одберам. Што че е ова? Хелп!
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje patuvas samo ne mozes da se odlucis kade
|
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |