|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako e siromasna ..nek e samo fina
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека нема пари,само нека остане ваков ко што е досега...мене тоа ми е доволно
а парите... ...понекогаш не се доволни за да бидеме среќни Знам многу такви врски каде партнерите имаат различна ,,длабочина на џебовите,, и ми се чини дека добро се сложуваат...така да сосема ми се нормални таквите врски |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
nenaa
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siromastijata ja ubiva i najgolemata ljubov ......pred nekolku godini go cekav princot na beliot konj no dojde samo konjot a princot ispadnal nekade popat....
|
|
goran8
Нов член Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i najgolemata ljubov vo siromastija ke iscezne. od licno iskustvo go kazuvam,veruvajte. so prazen stomak ljubov ne se pravi.jas bev siromav i mojata "ljubov" posiromasna od mene. sto se sluci,, sretnav dobrosituirana koja me (stipendirase) vo sekoj pogled. a ljubovta po sakanata iscezna poradi finansiite. sega sum bez ljubov no .....dobro obrazovan i situiran.
P.S. tesko na siromasnite. moraat da zrtvuvaat nesto da stignat nekade |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не сум ги делела луѓето на тој начин, така и во врска со дечковците тоа најмалку ме интересирало, има многу други побитни работи отколку неговата материјална состојба
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преку к** ако е сиромашен.
Ќе се глеаме у парк. Клупи се бесплатни. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти дадо можеш? Кога ќе рече некој сиромав, никогаш не се знае колку сиромав. Да нема леб да јаде или само со ниски примања а нормален живот? И во двете ситуации не знам што има лошо или невозможно |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Врска со сиромашен дечко/девојка?
Kakva vrska, Biznis ili Ljubov? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море да видиш како има врскааа.... 20ти месецот, сето од 1ви потрошено до тогаш...
ситуација: излегуваш да се запознаеш... новчаникот во длабок минус... тужна ситуација, ама моментот не се пропушта. Бичиш таму самоуверен и тогаш, ситуација 2: Влегуваш внатре , седи на маса со другарка. Релаксирано облечена , со патики 250 евра. Барбика... Пополека додека се ближиш кон неа со благ осмех , си се потпулуваш во патиките дали ти се извалкани од трчањето ор самтинг па ти иди една мисла: на први нови патики... Срцето застанато в грло,ама го голташ и почнуваш. Поминуваш еден саат низ муабет со неа. Во меѓувреме гледаш дека малава уствари е опремена со мобилен на тач шо кошта колку Опел Корса од Немачка Мајко мојааа, на што налепив -Стануваме? - Ок... онака рутински отвара новчаник и внатре неколку „богоројци“ (кафански кажано - илјадарки) и ти вика: Имаш ситно??? - Ти се прајш учтив во тој момент и и викаш „уживај, јас ....“ Одиш кај келнерот, вадиш последните 300тки и плаќаш. Излегувате од кафич и ти вика пак: сеа кај ќе одиме?? Единствено ти преостанува учтиво да ја испратиш до дома или до такси , да ја бацниш и да и речиш „ЧАО СОНЦЕ, стварно се брзам , се гледаме друг пат...“ затоа што во новчаникот имаш уште 32 денари... Како ви изгледа ,а ? Многу мразам, ама јбг... стварност е... Клупата во парк не е место за татина маза...верувајте |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистината е дека во денешно време немаш ли пари во паричникот си за никаде.Независно за што станува збор. И сепак дечко што нема пари нема да си бара девојка која оди во најскапите кафичи во градот.И обратно.Посиромашна девојка ќе си бара дечко од нејзината просторија.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро Емил... ќе си бара. Ама од кај ќе си најди , кога и како тоа не можи никој да одлучи за себе.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako odite po relaksirani obleki, mobilki, patiki, parfemi i pijachki togash znachi ve interesiraat takvi raboti.
Ne znam shto ve buni ? Obleki odat so obleki, patiki so patiki, mobilki so mobilki i pijachki so pijachki. S'e dodeka se vrednuvaat tie neshta, dotogash kje se gledaat i kje se baraat tokmu tie raboti. Zoshto ve chudi toa ? Jas ne chitam deka govorite za nekakvi chovechki kvaliteti, tuku samo za materijalni dobra - kakov bil fustanot, kakov bil chasovnikot, kolku pari imalo vo novchanikot, kakov avtomobil bil vozen... Vas ne ve ineteresira lichnosta, tuku onoa shto e zakacheno na nea. Pa, bidejki ve inteteresira toa togash ve privlekuvaat takvi raboti, a bidejki takvite raboti gi eksponiraat onie koi isto taka se interesiraat za niv, togash zoshto se zhalite deka se srekjavate so isti lugje kakvi shto ste i vie samite ??? Изменето од Messenger - 22.Март.2011 во 19:13 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опа Месенџер... малку си помешал... Сосема друго зборувам јас од тоа што ти го кажа сеа...
Облеки со облеки, мобилки со мобили , ама месо со боранија НЕ СЕ РАМНИ Врските каде што не можи да го понудиш она на кое што партнерот е навикнат завршуваат пред време. Никој не сака да си се откажи од навиките, или да те шета покрај него со патики од 500 денари ако него го чешкаат евра во џебот.... Да не се правиме наивни и мутави - ова што го зборуваш се проповеди, кои за жал, се далеку далеку далеку некаде од ова што не потиска. Принцези нема, принцови со бели коњи се бројат на прсти, а ромео и јулија трагично завршија пред многу години. Ништо од тие историски удварања каде што главен збор има љубовта. Тие се ретки затоа и се опеани во песни, другите не заслужуваат стихови |
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |