![]() |
|
Очи што урочуваат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne urocuvaat ocite,
tuku toa sto e pozadi ocite |
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
![]() |
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Ne sum obratil vnimanie do sega na ovie raboti,a planiram i taka da prodolzam oti ako nekogas ne mi e arno ke mislam deka nekoj me urocil.Na krajot na kraistata maicata naopaku oblekuvanje i sibaj.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
pupuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
ќе си пукнат од завист, затоа урочуваат..
![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Jas kako mala mnogu boleduvav od uroci...i toa bash taka boleduvav.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
mi se sluci da me pogledne komsivkata ,
i vo momentot od mirno odenje mi se svitka nogata , jaka bolka mi dokaza deka nakrivo me pogledna, a taa mi veli deka ako ne me poglednala ke bilo poloso, sepak jas veruvam vo ,,krivo poglednuvanje,, ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke si zabaes:Koj uroci k.. u oci
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
koga veruvas vo nesto sto ne se sluci........
toa vistina ke se sluci...... i prviot pogled e kon ocite........... zarem okoto e krivo???? sto ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
i jas isto mislam |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
kabaetot urocuva, ne ocite.
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ne mi e jasno zasho zenive urochuvaat koa znaat deka so sila ubaina ne biva, ednino ako odbiesh zena za seks fakale uroci, a bashka i ke te mrzi mnogu, taka da neznam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Очите и бојата немаат никаква врска со т.н. урочување. Енергијата што ја емитира човекот кој што гледа со нив е тоа што предизвикува рекации кај другите.
Еве јас имам сини очи, меѓутоа досега не верувам дека сум “урочил“ некој. Секогаш се обидувам да бидам насмеан, среќен и весел, да зрачам со позитивна енергија. Според мене тоа е битно, а не зелени/сини/кафени очи... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Jas mislam deka bojata na ocite nema vrska urocuvanje.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |