|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 678910 48> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hranata nema vrska, a i plus daruvanje na krv te proveruvaat t.e. prvo ja testiraat krvta. probaj sonce
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska hranat odi daj krv.
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam cudna glavobolka vo predelot okolu ocite i celoto...a i pritisokot mi e mnogu nizok nesto nad 90/100(sekogas sum imala normalen okolu 75/115)...cel den sum bez vrska...nesto seriozno ke da e, da odam na lekar ili da cekam da pomini?
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не имаш синуситис ( воспаление на синусите )
Чувствуваш притисок кај очите и отежнато дишење со носот |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, nemam problem okolu disenjeto...
glavobolkava i denes ja ima, ama ne kako vcera, ne so tolkav intenzitet...
aj ke pominiLithium
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam hormonski,
ili si pred menzis , ili si 18 den -ovulacija ili ti e 3 den od ciklusot stavi ladna obloga edno 5 minuti |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e edno ke se pogodi
aj ke pomine
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smees , no dali e neoophodno toa da go storis, zaradi sebe samata?? teloto se uste ne ti e sozemano od predhodnata zdrastvena situacija , a i faktot deka si na posna hrana znaci enrgetskoto nivo na teloto ti e nisko , znaci so daruvanje na krv ke mu dades uste eden sok na teloto i mislam deka ke imas posledici koi ke gi custvuvas kako omalaksanost , vtoglavica i slicno..... |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред една недела ми земаа крв од вена, и сега имам огромна модрица а и раката ме боли... треба ли да отидам на лекар или така ќе помине ??? |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nishto strasho,voobichaena rabota,kje pomine sama od sebe. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pri zemanje na krv od covekot za laboratoriski analizi mnogu e vazno koga ,kako za da bide pravilen rezultatot.....veruvajte nikoj tocno ne gi nasocuvaat pacientite sto treba da pravat pa posle da vrsat analiza davajki krv,istoto vazi i za zemanje na krv so zatvoren sistem ili eventualno samo so spric......sekogas iglata se vnesuva pod agol 45 i se pusta samo krvta da istecuva vo spricot ili kontajnerot , sekoja isprovocirano pobrzo izvlekuvanje doagja do ostetuvanje na krvniot sad........sto draga moja pcelka najverovatno se sluci kaj tebe......uste da imas nezno race ne samo modrica nego i grutka ke imas ........ke trae najvise edna nedela.......ako estetski ne ti se dopagja i sakas pobrzo da ti pomine namackaj nekoja mast so ,,heparin,, kako Alven , Hepatrombin |
|
viki42
Нов член Регистриран: 06.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam prasanje do doktor IDIVIDI!
Bidejsi boleduvam od lupus, a se lekuvam kaj dva doktora. Na reuma prifacaat rezultati samo od nivnata labaratorija so nivni regensi. Sto i samata doktorka mi rece deka ne bile sekogas rezultatite tocni. A dodeka drugiot doktor prifaca samo ispituvanja vo Institut za patologija, bidejci tie rabotele po ELISA METOD. Vo patologija ANA-ta mi e pozitivna i pisuva NUCLEOLAR I AciTa isto pozitivna i pisuva SPECKLED. Samo Anti-DNA mi e negativna. Na reuma ANA e pozitivna (1:80), drugo e negativno. Moze li da mi odgovorite sto e razlikata medju dvata metodi i sto znacat NUCLEOLAR I SPECKLED. Da ne slucajno se raboti za druga avtoimuna bolest. Pozdrav. |
|
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo decki, se nadevam deka ke moze da mi pomognete. Pred nekolku godini pokraj desniot testis( ne e na nego tuku pokraj nego kako poseben testis) mi se pojavi topcence koe bese polovicno meko i mnogu sitno. So tekot na vremeto toa malku se zgolemi i jas otidov na lekar specijalist(urolog) a toj mi kaza deka toa e taka poradi visoko nivo na testosteron samo me pogledna na kratko i tolku. Vo toj period nemav nikakva reakcija i se bese normalno. Od pred nekolku meseci cuvstvuvam mali-cudni bolki vo predelot na toa topcence(tret pomal testis) koe vo zavisnost od toa dali imam seksualen odnos ili ne se namaluva i se zgolemuva. DAli nekoj znae so moze da bide ova i dali istoto moze da bide predizvikano od nekoja infekcija ili nesto drugo. Ke ve zamolam ako imate bilo kakva informacija da mi pisuvate.
Pozdrav |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako posledniot pregled kaj urolog ti bil pred nekolku godini i toa vo period koga si nemal simptomi,mislam deka e vreme povtrorno da se obratish kaj nekoj specijalist od taa oblast,pogotovo zaradi toa shto vo memoentov imash i propratni poteshkotii.Mozebi se raboti i za banalna rabota,no toa neka go potrvdi urolog.Sve najdobro pozz...
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |