|
Среќен број |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Автор | |||
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekoj broj e sipaticen ,
sekoj si ima svoja uloga vo srekjata , zavisi sto se podrazbira pod srekja |
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Oddamna mi se vrti ova prashanje, pa eve dojde red i da go postavam.
Dali ova tolkuvanje na broevite vazhi SAMO vo kombinacija na rezultatite od ime i prezime ili vazhi i za vkupniot broj na nashata data na ragjanje?
Opshto gledano, znachenje na broj kako broj...za se bi trebalo da e ist, i toj nekoj broj treba da znachi isto sekade i za se, ili mozhebi gresham? I od drugi izvori sum chitala, pa odprilika sekade slichno neshto kazhuvaat za broevive, bez razlika dali e samo za celosnoto ime ili pak za DNR.
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас познавам 3 девојки со исто име и презиме во Скопје и сите три се различни по карактер. Дали тоа е доволно за да се разбие оваа детска играчка со гледање на бројчиња? |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Taman mislev da se analiziram sebesi,EvAngelos me razubedi,ionaka imam dolgo prezime so 12 bukvi,koj kje rachuna sega.
|
|||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izrachunaj si ti za sekoj slushaj i ne e Evangelos tolku "ubedliv", posle se.
|
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За среќен број според Нострадамус се смета оној број кој се добива со собирање на цифрите од датумот на раѓање, а тој број е непроменлив, за разлика од името и презимето - така што бројот кој се добива со собирање на цифрите од името и презимето не го дава вашиот вистински карактер - поточен е оној што се добива од датумот на раѓање...
|
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa i jas istoto go mislev, pa zatoa i prashav dali znachenjeto na ovie tuka broevi e isto, odnosno dali ova znachenje na brojkite e vooshto za se. Mozhe da se izrachuna i sprema celosnoto ime, megutoa kako dodatok na datata na ragjanje, kako nepromenliva. Zatoa shto i taka i taka mnogu chesto se pronaogjame vo poveke izlozheni varijanti, a mozhebi i zatoa.
A spored DNR, sum presmetala ushte porano i tumachenjeto ne e mnogu razlichno od ova tuka. Taka da spored DNR jas sum broj 3.
A kompletna moja kombinacija e; 7,2 & 3 A site zaedno PAK davaat 3. Interesno, ama vistinito, barem za mene.
Изменето од Popi - 01.Јули.2009 во 12:49 |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не. Не е доволно. Тие девојки ќе се променат кога ќе се омажат, додека нивните мажи ќе останат исти. А друго, што мислиш за книгата “Библискиот код“ (не сум ја прочиотала) но според која секој стих има нумеролошка вредност и содржи во себе предикции? Дали Божјата мудрост е скриена и во бројките, или пак е тоа човечка разонода и потреба да чепка во иднината? |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум проверил самостојно дали тие "кодови" навистина постојат. Пред некое време симнав едно такво програмче за брање кодови, ама ништо не најде. Можеби не сум ги подесит сите параметри како што треба.
Како и да е, скептик сум за таквата димензија на Библијата и мислам дека ова е само уште еден обид на Сатаната да ги пренасочи/дефокусира нејзините читатели надвор од нејзината едноставна и јасна порака како што тоа го правел и порано.
Сепак ова е мое мислење со предрасуда. Ако некогаш подетално ги истражам овие евентуални "кодови", ќе дадам поиздржано мислење.
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
7 ме следи откако сум роден. ДАтум на раѓање 07.јуни.19**
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
11
|
|||
mamamija
Нов член Регистриран: 11.Март.2009 Локација: Botswana Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
LELE se zakaciv na brojcinjava i tolkuvanjata od numerologijata i mi se stemni do negde !!!!! DAJ NEKOJ NEKA KAZE IMA LI ISKUSTVO NEKAKVO SO NUMEROLOG ILI SE SE SVEDUVA NA BLA BLA
|
|||
Само знаењето го прави човекот слободен и голем. (Dmitrij Ivanović)
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очигледно 9
Numerologija – BROJ 9 Ovom broju pripada dan sreda i planeta Neptun. Smatra se da ovaj broj ima sveto značenje. Pomnožen sa bilo kojim brojem on se obnavlja. Predstavlja zbir duha, materije i energije. Predstavlja i zakon karme. Ove osobe retko kome otvore svoju dušu. Ako otkriju spiritualne tekovine u sebi mogu da promene životni kod. Devetke su ljudi idealisti, filantropi, i rado bi rešili svačiji problem kad bi mogli. иииии 4 Numerologija – broj venčanja 4 Ovim brojem i brakom vlada planeta Uran. Ako ste pri ulasku u brak mnogo razmišljali, odmeravali za „da“ i „protiv“, ako vas je bilo strah od te prevelike odgovornosti, sigurno ste se venčali pod uticajem ovog broja. Suština ovog broja je „vernost zauvek“. Supružnicima brak omogućava da sve stvari rade zajedno, da imaju zajednički biznis i da veoma uživaju u tome. Najvažnije za ovaj brak je pažljivo planiranje kako malih tako i drupnih stvari. Potreba za sigurnošću često postaje glavna motivacija i cilj ovog braka. U njemu su posebno važni negovanje i tradicija, deca, uzdizanje porodičnog imena i pažljivo planiranje budućnosti. Ај видете си http://www.astrosporto.com/horoskop/astro-enciklopedija/numerologija.html |
|||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
среќен број...па 3 и 5.не знам зошто, само така сум ги одбрала.
Numerologija – BROJ 5 Ovom broju pripada dan sreda i planeta Merk*r. Ove osobe brzo misle, brzo reaguju, znaju biti ćudljivi i impulsivni. Dinamični su i osećajni. Često su i nepredvidljivi. Obično nemaju dobre živce. Sposobni su da zarade nosvac i spremni su na špekulaciju i rizik. Lako sklapaju prijateljstva i slažu se sa skoro svim drugim brojeva, ali najbolje sa brojem 5. |
|||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |