|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууууу види ги ,
забегавте од темата , овде станува збор за ЖЕНИИИИИИИИИИИ...... вие сте спореден продукт овде.....ајт гитла со ваши коментари за вас!! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sporeden ama neminoven .... barem kolku za predizvikuvanje solzi
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daklem , stvarno .... zosto zenite placat .... duri i koga ne se mavani tuku samo ona , znaete
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez prichina!,...koga nema nekoj drug ,...povod.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со сето почтуване...сум сведок на машки солзи. и не беше затоа што е пизда. беше просто човек. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i maskite placat ,ne samo ,,zenite
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka placat ... koga vo finale kje zagubi ekipata za koja naviva
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e zosto de
zasto taka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за да си ги прочистат очните канали
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto e toa nivno najjako orizje
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e toa anakin ,,najako oruzje,,
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma e koga ednas kje go isporistis kje sfatis deka e hahahhahah |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pomalku da mokrat
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а има човечко суштество што не плаче?
и на магаре да му заврзеш шамар ќе заплаче....јас плачам од бес и од мука и кога ми е многу жал за некого(обично животни, луѓе не жалам) а за да постигнам некоја цел-тешко тоа.... Можам ја да кукам и редам цеел ден пред излог на Гучи колку сакам, он само ќе си продолжи по патот и ќе ми рече-сакаш сладолед? |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |