IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - АВАТАРИ и ПОТПИСИ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АВАТАРИ и ПОТПИСИ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 107>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 00:43
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

sejte site mirni, ne znam po koj pat vi povtoruvam mojot avatar i mojot potpis se NAJUBAVI

znam znam nejkete da mi priznaete ama ok e jas si znam  

dade vazno ti si znes ako nikoj ne ti priznava

pa so da pravam ko im e krivo! znam jas deka na site im ekrivo so imam najubav avatar i najubav potpis nejkat da priznaat poso im e krivo!!! aj dade priznajs sega barem ti

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 05:32
u posledno vreme nema interesni avatari............
Кон врв
mari20 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mari20 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 08:30

мојот јхаххахааххахахаххааах

mari..sekogas za tebe:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 11:06

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

u posledno vreme nema interesni avatari............

aha nema.....abe ne si go videl mojot ubavo!!!!! aj vidi go uste ednas i izmeni si ja replikata

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 13:38
Originally posted by maja maja напиша:

strumfeta фала за ова, но јас повторно да кажам дека твојот аватар и на маро фантастичен спој даваат

Е сега да додадам и за некои останати кој ми се допаѓаат, а тоа е ПОТПИСОТ на АМСТЕЛ-премногу ми се допаѓа кажува се' за него.

Новиот аватар на brmm -кој навистина мислм дека е одличен аватар зад кој сите ние стоиме, неговата би рекла таинственост а сепак и нашата радозналост.

А мојот бе мајич?!?!?
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 20:15

ROTFLROTFLROTFL

ja vidigo mojot avtar i potpis de

ROTFLROTFLROTFL

i jas si go smenav sea

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 17:14

mi se dopaga potpisot na maja  

i potpisot na Alekta - celosno ja opisuva nea ... sekogas srekna polna so  energija sekogas nasmeana ... toa e dadeto moe ustvari potpisot na dadeto moe ili porakata na dadeto moe ... dade koe e od trive !? 

lele dade me zasrami sega..... jjas ko so sum skromna so moite komplimenti.....lelelele........sega ne deka toa so go zboris ne e vistina....sakav da kazam deka mojot potpis e stvarno ..... ostaj so me opisuva mene vo celost....tuku e najubav taka najnajnajinteresen.....a da i avatarot moj e najubav......

BTW DADE SITE  TRI, jas nemam poim!

Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 19:29
Мојот аватар е најубав, и што е најважно личи на мене во вистинскиот живот, кој не верува нека ги праша Lou Weed, Natalija, The Grim, toreador, Laura... не ми текнува уште кој ме знаеше во живо од форумџиите на овој форум.

Заклучок, јас имам најубав аватар!  
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 19:33

Originally posted by Tonchie Tonchie напиша:

Мојот аватар е најубав, и што е најважно личи на мене во вистинскиот живот, кој не верува нека ги праша Lou Weed, Natalija, The Grim, toreador, Laura... не ми текнува уште кој ме знаеше во живо од форумџиите на овој форум.

abe daj aj ne se filma

sramota e, golem si

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 19:39

abe daj aj ne se filma

sramota e, golem si

dade ajde ostavi go ... veke go sakam

aman dade so sotri ......i nego sega???ama priznaj deka mene me sakas najmnogu!

Кон врв
Toreador Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Toreador Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 19:50
Кој мисли дека немам најјак потпис на форумов, ќе му го сзнам пусиво ќе ве сотре сите! 
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 19:52

Originally posted by Toreador Toreador напиша:

Кој мисли дека немам најјак потпис на форумов, ќе му го сзнам пусиво ќе ве сотре сите! 

abe dajte vekje ednas priznajte, znam deka vi e krivo, ama fakt e deka imam najubav i najjak avatar i potpis

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Toreador Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 19:52

abe daj aj ne se filma

sramota e, golem si

dade ajde ostavi go ... veke go sakam

aman dade so sotri ......i nego sega???ama priznaj deka mene me sakas najmnogu!

nema веза!  јас те сакам најмногу! Тончи може да јаде qr!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Toreador Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 19:54

Originally posted by Toreador Toreador напиша:

abe dajte vekje ednas priznajte, znam deka vi e krivo, ama fakt e deka imam najubav i najjak avatar i potpis

Девојко мена спас за те*е....толку ти е...you shall die in 7 days од пусиво
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.