|
Скопје најубавиот град во светот! |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 32> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skopje e navistina ubav grad ama samo od avion .... podrug e vpecatokot koga kje se simne covek .... od oblaci
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби беше некогаш најубав....
Експериментирањето на секој што ќе стигне, градежната анархија, неспособните "гратски татковци"... се тоа ја смени сликата за Скопје... Ако пред 15 години ми требаа 20 минути до работа, сега ми требаат 45.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skopje do 63 - ta i bil ubav grad ... arno ama , zemjotresot zaejeba sve ... i ne samo Skopje ...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А таман сакаше Коце да го поправи саатот на Стара железничка... идиот...
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be do saatot li samo doslo ? ... kolaj rabota kolku za saatot
kje stavime nov ...... so arapski brojki
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плус ќе имаме двокатни автобуси....
Па семафорите ќе ги закачиме на зградите лево-десно... |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi sega ... za skopje tolku znam ... jas od teska provincija i zgora na se , skopje odam samo ako nekoj me pokani na svadba , znaci ednas na 10 - 15 godini , ne mozam i ne smeam mnogu da pljampam za makedonskata metro pola
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај бе, супер си е твојата....додуша имаш малку повеќе....такви...
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be znam deka ima i takvi .... so opincite vo regal
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај нас од 10, 9 си ги имаат во регал...а тој еден си ги носи...
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PAUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе, нема лутиш
АМА АКО МУ СВЕТЕА ГЛАЈТЕ НА ПЕДЕРИТЕ ВО СК, ГРАДОТ КЕ БЕШЕ КО ПАРИЗ |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se skopjani krivi shto ne im svetat glavite na ,..doshljacite,...a i gi razbiram,..imajki vo predvid od kade se, ne se ,...."simnati"...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не требаше онде горе да стое,...... -најсмрдениот?..
Изменето од Командантица - 02.Јули.2009 во 22:17 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |