|
Да гласаме за Охридското езеро! |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
Engelar
Нов член Регистриран: 30.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas protiv glasam mnogu ladna voda ima
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be nie ke glasame za Ohridsko ezero ,
ama treba investitorite da izglasat , a vladata nesto da prevzeme vo izgradbata na krajbrezieto, a ne tuka skulpturi srede Skopje , na covek oko da mu se uplasi |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne prevzede nisto ? ......
a onie nadvodnite naselbi na pasko patorot kaj gradiste ? malku li e ?
a da ne zboruvame sto biznis padna so drvenata gradja za nivna izgradba Изменето од miroslav_g8 - 25.Јуни.2009 во 10:34 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nishto, mene mi "dozvoli" da svrtam ushte 3 pati..pred nekoj den, i od togash ne me ukluchuva veke. Predhodno beshe kako "nikoj ne se javuva" a sega veli; "We apologize, the requested service is not supported by this network." Od tamu mozhe li ushte da se glasa...t.e. povekekratno, znae li nekoj? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласањето завршува на 7-ми Јули, па јас да потсетам кој сака да гласа за нашиот бисер има уште 2-3 дена да го стори тоа
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што кажаа медиумите...се држиме на 6-то место...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А почнавме со многу скептицизам, како и за се друго кај нас
Значи сигурно влегува во втор круг од 77 кандидати, ај да гласаме уште овие два дена, ова е шанса за Охрид која не смее да се пропушти: - Доколку Охридското езеро влезе во финалето, тоа е одлична прилика цел свет да дознае за Република Македонија и за Охридското езеро и за убавините кои ги имаме. Конечно тоа ќе крене многу позитивна прашина и носи многу туристи. За сите 21 финалист номинирани во тој посебен круг ќе се етаблира една светска туристичка тура во која целата комисија ќе оди низ избраните места и ќе прави репортажи, вели проф. Др. Зоран Тунтев, член на македонскиот официјален комитет за номинација. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум пробал....може да се гласа по втор пат ????
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може колку сакаш
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе им ја скршам кичмата сега....
|
|
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па, само на тој начин и можел да стигне таму кај што е. како иначе би догурал, ако не може да се гласа безброј пати.какви се атракции природни нема низ светов, а не охрид бил на што знам кое место. смешки живи !
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа да бевме држава од 100 000 000 жители немаше да мораме да правиме финти...
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха... А мислиш за тие другите атракции, кои нели се многу поубави од Охрид не се гласа повеќекратно? |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |