![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 212> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I dont wanna miss a thing ....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Nedostajes mi ti i ove noci
nedostajes mi ti, tvoj smijeh, tvoj glas i oci nedostajes mi ti, a noc je duga.... nedostajes mi ti za san za mir za ljubav... |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Pet shop boys - Love etc.
само мелодијата е некој текст ни јас не го знаам цел, безвезе ко диско сум во глата :S |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kao nikotin....natasa bekvalac
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Celine dion When Jneed you.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Whatever makes you happy,
whatever you want. You're so f**kin' special, I wish I was special, |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
dacu ti gram po gram
ti samo reci ,,am,, tvoja sam od cokolade devojka pod rukom lepim se topim u ustima to sam ja ![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kopriva...al dino
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
otisla si zbogom rekla nisi .........
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
....Da mi je znati....
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
nekoja balada od Iglesijas pomladiot, se vrteshe vo "Calioppe"
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
IN THE END...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I togas nekoja budala
Ke go spomne ko na shala tvoj'to ime, a jas bez glas,ke te prokolnam sto ne znam da te prebolam |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Liberian girl
You know that you came And you changed my world, Just like in the movies, With two lovers in a scene And she says . . . Do you love me And he says so endlessly . . . I love you, liberian girl |
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |