|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 54> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука некаде
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде каде е????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa daaaaaaa
eve deneska bev epten nesreknja...... ko so treta noga da sum stanala..... "Marfi" ko po obicaj bese do mene.... i odejki vidov edna bubacka crna.... i taaaaaaak ja zgaznav so mi bese kriva bubackata sto ja osudiv na smrt?? bev mnooooooooogu losaaaaaaaa za toa |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле био садисто |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima srekni lugje sto se losi...duri ni zapalka ne ti davaat
ke recat nemame i ke ostanes so cigarata vo raka |
|
jana1973
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se sprotistavuvam na opstoto mislenje deka makata gi pravi lugeto losi,ke se prasate zasto e toa taka,spored mene
makata treba da gi vmudri ljugeto,da znaat kao da se snajdat vo takvi komplicirani sostojbi,istata da im gi otvori ocite za osvaruvanje na polesen nacin na ziveenje, |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e jana |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ke mu kazam se sto mi lezi, ne moze veke vaka da se ponasa, pa ova veke ne se izdrzuva, majmun eden !... - Ooo, direktore, pa kako ste denes ( moze da vi go izdudlam? ) ...koj ? Ma zborese protiv vas, gubre nevaspitano !
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusajte vnimatelno i razgledajte na okolu,
nesreknite lugje se kamuflirani angeli... |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj e so svojta sreka ,ili nesreka,ne se slozuvam da nesreknite luge se losi,zivotot ti ja kroi nekogas sudbinata sto neznaci da tije se losi,po srekata mozes da tragas,a po nesrekata nemozes taja dovaga sama,zatoa ne se slaagam da tije luge se losi gi sakam site
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se soglasuvam so ova misleneje
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku i da se losi
nema golema razlika megju nas Изменето од becenevem - 30.Јуни.2009 во 16:05 |
|
LILI_C
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo mislam deka ne postoi covek nesreken za cel zivot i obratno-sreken cel zivot..toa se samo situacii vo zivotot, koj traat pokratko ili podolgo.ne mora da znaci deka nesreknite luge se losi...poznavam srekni luge sto imaat skoro se vo zivotot so ke posakaat pa se zavidlivi, zlobni, gledat da nastetat nekomu.Nesreknite luge poveke bi gi karakterizirala kako povleceni vo sebe, tazni, depresivni...zlobata vo lugeto se javuva od razlicni pricini...duri mislam deka nesreknite luge vo odredeni situacii znaat poveke da go cenat ona so im go pruzi zivotot otkolku onie na koi skoro se im odi od raka.zatoa e potrebno da se iskusat i ubavi no i neubavi raboti vo zivotot za da znaeme so treba da cenime i da bideme blagodarni za toa so go imame
Изменето од LILI_C - 01.Јули.2009 во 02:37 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam so postot pogore,sekoj od nas ja osetil i slatkata i gorchlivata strana na zivotot,a loshotijata i zlobata vo nieden moment ne bi gi spoila so tagata,so nesrekjata...
Mozesh da si srekjen i da ti prechi tugjata srekja,mozesh da si tazen i da nemash sili da ja pobedish sopstvenata taga i nemokj,a ushte pomalku sili i mokj da se posvetish da ''porabotish'' na tugjata nesrekja. Zatoa ne treba da gi generalizirame rabotite...sve e individualno i nekade dlaboko vo nas... |
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |