|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Автор | |
MARIJA.MIHAIL
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh moja temaaaa!!!!...obozavam sminka!!!obozavam da se sminkam...koga se sminkam koristam se!ama bas se!...od pudra,ruz,maskara,senki,sjajce za usni...no seto toa e so vkus ne e preterano kako kaj nekoi koi mislat se nasminkale i izgledaat ubavo,a tie samo mozat da ve uplasat
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gospod go sozdal ADAM i nemozel da se iznacudi na svoeto remek delo takva ubavina, prekrasno sustestvo, stil itn itn ja poglednal EVA i i rekol TI KE MORA DA SE SMINKAS |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah afrodit ah nemas videno top show deka i boki se sminkat ito poubo i od zenite se sminkat.....ta inace naj jako e da se oblecat maskite po sukni kako sto se od skocka mazite
.............hahahahah ta inace naj ubo nesto e da se sminkas najmnogu sakam da se sminkam i isto taka da se doteram........ |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма ги гледам таму наредени кај огледалото... ме фаќа иштав....
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто се шминкале жените Па за да бидеме поубави, за што друго, на самите себе и за околината нормално.
А ја обожавам да се нашминкам тро повеќе понекогаш кога ми дозволуваат условите. Сакам екстаравагантна, нападна шминка и....убаво ми стои |
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ja nemas videno mojata komsika me potseka na edna istoriska licnost GOCE DELCEV barem vo mustakite |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
radi statusot vo shumata na konk*rencijata
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и Клеопатра се шминкала ете и таа знаела шо е мода
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam koj spomnal moda
jas NE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас бе ....
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e do modata nego do konk*rencijata
pojdi vo dve kancelarii vo edna sedi samo edna zena i 10 mazi vo druga sedat 10 zeni i eden maz sporedi ja taa zena so tie 10 ostanati Изменето од anakin - 26.Јуни.2009 во 19:34 |
|
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vicot go znaete so taa sto imala 3 kerki, a ednata bila na Tehnicki fax Bitola?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ...kazuj |
|
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majka imala 3 kjerki.
Ednata grda. Drugata pogrda. A tretata na Tehnicki fax. Bitola P.S. 1% zeni ima na tehnicki Изменето од anastea - 26.Јуни.2009 во 21:25 |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |