![]() |
|
Почина МАЈКЛ ЏЕКСОН |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ako mislis na nekoj od moite komentari .. da se doobjasnam MJ.... bil peac ... golem peac 10 za nego, prema mene 9 a kako covek bil nula. taka da sredna vrednost e 4.5 covekot pocinal se vika .. za mrtviot se zboruva sekogas najdobro mozebi za kako peac kje se soberat mnogu narod da se oprostat od nego no da bil obicen milioner takov kakov e... ne bi se sobralo ni 20 tina no za sekoj pocinat NEKA E NAJDOBRO.....I AKO pocinaa mnogu poznati licnosti i kako LICNOST povekje zasluzuvale da ima za niv tema tuka na forum pozdrav od seljakot nagolem ![]() ![]() Изменето од anakin - 26.Јуни.2009 во 18:51 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
Zamina uste edna Legenda....
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Mozebi imal zivot tokmu kako sto posakuval, samo sto drugite poinaku gledaat, nekoj ke rece deka si go upropastil zivotot. Drugo, se se vraka, se se plaka. I nisto sto ke napravime ne ni garantira kolku ke ziveeme. Onie koi nemaat da jadat leb, zaprasaj se samata zosto e toa taka. A za "pedofil" se izjasniv vejke....lebarite mozat uste da pisuvaat za pedofilija. |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Koga mi se javi majka mi i mi kaza izreagirav onaka-pa sto mi e gajle....ama kolku i da ne go sakav sepak mi e zal....bese nekakva zvezda.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
zvezda bese... toa e fakt a deka bil ludak i toa e fakt i deka bil somnicen za neubavi raboti i toa e fakt taka da .. za mene pocinal eden shoumen , koj i taka si igral so svojot zivot sekoj den rip za nego |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Sekojdnevno si igrame so nasite zivoti, pa nikoj ne ni sudi.......a i nikoj ne moze
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Spored mene toj coek najvise proziveal. Sto mu teknalo na pamet toa prael, i bukvalno imal se. Kako zvezda i showman go pocituvav.
|
||
|
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
никаде не реков дека тој умрел заради делата што ги направил, тој умре од што беше болен а таа болест што тој самиот си ја создаде..сепак имаше голема среќа што истера до 50...али сепак за мене ќе остане никој и ништо, поздрав! Изменето од Командантица - 26.Јуни.2009 во 19:14 |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
|
ma ova tema e vo potforum muzika i e vred, taka da nema mnogu polemika toj si e car vo muzikata i tamu treba da ostane sekjavanje samo na nego kako muzika... se drugo ne e vredno za sekjavanje |
||
|
||
![]() |
||
|
nikogas nemojte da zaboravite deka platil debela osteta na familijata na 13 godisno momce koe go teretelo za sexualno zlostavuvanje
kaj ima dim ima dim ako bil zvezda peac... ne go pravda toa... barem ne vo ocite moi ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
dobro Anakin temava si ja prisvoi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
znaes milo kolku LICNOSTI so golemu bukvi pocinaa i ne im otvorivme tema a trebalo i tuka e SHOW ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Site znaeme deka so lazni kleveti mnogu lugje se zbogatija......taka da Anakin toa ne e merodavno.
![]() |
||
![]() |
||
|
aj ve molam temava neka e vo cest na Majkl Jekson,...a ne za licni prepirki...
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |