IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 40>
Автор
Порака
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2009 во 16:55

.

Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:42
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 17:30
ljubovta ne se opisuva
taa se dozivuvaaaaaaaaaaaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 18:23

.

Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 18:27

.

Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:43
Кон врв
G1RL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Мај.2009
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај G1RL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 20:32
*Ако никогаш не бидеме заедно јас ќе имам ќерка, убава и мила, а ти син убав како тебе, па нека се сакаат тие кога не знаевме ние!

*Ми кажаа дека животот е тага, дека другарот е само искрена лага, дека секоја ружа има трн, дека секој ден е црн, дека сите луѓе се зли, но тогаш не знаев дека постоиш ти!

*Tesko e da gledas sonce a da ne vidis sjaj. Tesko e da sakas nekoj a da znaes deka e kraj.

*Sum se nasmevnal/a na mnogumina mongu pati,no koga te vidov tebe moeto srece se nasmevna za prv pat.

*Koga angelite sakale da sozdadat nesto poubavo od sebe,togas te sozdale tebe
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
Кон врв
no1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај no1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 20:41
1.LOVE: L-lake of sorrows, O-ocean of tears, V-valley of death, E-end of life !!!

2.Zemi noz i raseci go srceto moe i namesto krv ke potece imeto tvoe.

3.Ако некогаш поминеш покрај мојот гроб и наместо името ја прочиташ песната, посакај земјата да ми е лесна и немој да велиш залудно време ќе губам, зашто јас и мртва ќе те љубам.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2009 во 14:17
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Koga ljubovta ja imas, veke ne komentiras za nea...ednostavno ja imas...sekoj den li ke se klanjam na sonceto sto me gree ?...ednostavno me gree...

така е.аплауз
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2009 во 21:13
Originally posted by pagane pagane напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Koga ljubovta ja imas, veke ne komentiras za nea...ednostavno ja imas...sekoj den li ke se klanjam na sonceto sto me gree ?...ednostavno me gree...
така е.аплауз

e pa, togas e jasno zosto go nema covekot

Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2009 во 21:19
тага УКАПОАН Е ИМ ’ЕС, ЕНЕМ ОС ИС ЕН АГОК 
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2009 во 01:38
"Ne te sakam so srceto tuku so dusata, srceto prestanuva da cuka a dusata zivee vecno"
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 13:04
ne mozam da se skoncentrisam site vijugi mi gi pomesha....
chipot mi go pregore....
osekjam centralata ke otkaze.....
naponot e na crveno...
najverovatno tvoja ke bidam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 16:28
 - Ja gledas mesecinata ?
 - Da, milo.
 - Aj sega da daes.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 16:57
Imam kola....imam i kukja...imam dve koli....imam stan vo Ohrid, dva stana, eden za mene i eden za brat mi....imam i eden stan vo Skopje....isto imam i dva kamioni, eden za mene, eden za brat mi....a, ke pravime kukja i vo belgrad....vo plan sme da pravime i eden hotel vo Ohrid...

Изменето од bounty_hunter - 06.Октомври.2009 во 16:58
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 17:05
Те сакам, како што го сакам Груевски...

Изменето од maria_magdalena - 06.Октомври.2009 во 17:05
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,171 секунди.