|
Очи што урочуваат |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne mi e jasno zasho zenive urochuvaat koa znaat deka so sila ubaina ne biva, ednino ako odbiesh zena za seks fakale uroci, a bashka i ke te mrzi mnogu, taka da neznam......pih zenska rabota, sve sho ke se videlo sve da e nivno, ili urok odma ti mavaat...
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kabaetot urocuva, ne ocite.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto mislam |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga veruvas vo nesto sto ne se sluci........
toa vistina ke se sluci...... i prviot pogled e kon ocite........... zarem okoto e krivo???? sto ti veruvas vo toa sto ne sakas da veruvas........... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke si zabaes:Koj uroci k.. u oci
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se sluci da me pogledne komsivkata ,
i vo momentot od mirno odenje mi se svitka nogata , jaka bolka mi dokaza deka nakrivo me pogledna, a taa mi veli deka ako ne me poglednala ke bilo poloso, sepak jas veruvam vo ,,krivo poglednuvanje,, |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas kako mala mnogu boleduvav od uroci...i toa bash taka boleduvav. I sega iako ne sum veke mala osekam koga neshto taka se sluchuva, izbegavam kolku shto mozham takvi "sredbi so mozokot", koi chesto gi prepishuvaat na urochuvanje so ochi.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе си пукнат од завист, затоа урочуваат..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pupuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum obratil vnimanie do sega na ovie raboti,a planiram i taka da prodolzam oti ako nekogas ne mi e arno ke mislam deka nekoj me urocil.Na krajot na kraistata maicata naopaku oblekuvanje i sibaj.
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne urocuvaat ocite,
tuku toa sto e pozadi ocite |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da imase uroklivi oci zenite nemase da gi istaknuvaat cickite sekoj da gi gleda
|
|
KALYANA
Нов член Регистриран: 14.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ZA OVA SI KOMPLETNO VO PRAVO.
JAS MISLAM DEKA SE E ENERGIJA ,A OD NEJZINIOT PROTOK I TOA KOJ KOJA JACINA JA NOSI ZAVISI SE...ABE OVA E SIROKA TEMA SO DVA ZBORA TOLKU MOZAM DA KAZAM...:) |
|
KALYYANA
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |