![]() |
|
Зборови кои ве допреле-Зборови кои оставиле трага |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislev samo od onaa koja sto me nosela 9 meseci ke dobijam bezuslovna ljubov,a ti bas poprilicno me iznenadivas sto me razubeduvas vo sprotivnoto i toa ne na zborovi,tuku gestovi! - uuuf...mi dokaza deka znam da sakam!Pa mozebi i lazese :)))
Mila...karakter si! - me bubna vo celo i me ostavi zinata!A bas mislev ke me iskara!:) Bev glup sto te sakav,sto te imav,sto te povreduvav,sto te ostavav bez son,a odev kade sto ne bev pokanet i barav nesto sto nikade go nema,ne gledajki deka edinstveno go imam jas,postojano tuka,a se pravev slep pri oci!Izvini za posleden pat i bidi so mene cel zivot! - niz nasolzeni oci...koga oficijalno stanavme par,zborovi sto nikogas,nikogas,nikogas nema da gi zaboravam i na VNUKITE ke im gi kazuvam! |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
SFR YUGOSLAVIJA POVEKJE NE POSTOI
![]() Изменето од miroslav_g8 - 22.Јуни.2009 во 09:34 |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Jас: Што ќе правиш ако јас умрам утре?
Toj: Па ќе бидам многу тажен и....толку! ![]() хахахахахахахахахахаххаха ![]() Изменето од GlenKlouz - 22.Јуни.2009 во 11:17 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
ne mi se ,, diga,,
zosto mnogu te sakam ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kje ti dadev ama verna sum mu na deckoto .....
ako sakas , moze samo edno pusenje da udram ..........
primer za vernost koja ostava bez zbor ![]() Изменето од miroslav_g8 - 25.Јуни.2009 во 14:13 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
ne Andjelina ,
jas go otkaciv , sto ke mi e takva golema ljubov , a mala ili nikakva vo krevet ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
A ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Zborovite se opasno oruzje !!! podobro da se molci otkolku da se zboruva.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
.......зошто избрза???
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Me dopira tisinata... koga mu ja slusam vo ocite, a gledam vo mislite.
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
магнетизмот се пренесува преку просторот...
а просторот нема граници... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
...te imam samo tebe ,ti si mi se
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
se zanesuvas....a ...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |