|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 84> |
Автор | |
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me rabra, da!! ne postoi veren maz, a ako e veren e smotan ili nesto mu fali ama togas toj ne e maz toa mu doagja kako mutacija od vistinski MAZ |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ja izgleda retardo sum, ili pak ne sum maz
|
|
cupeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zboruvame za podolgi vrski , tuka ne spagjat tie sto nemaat zenska , ili se vo kratka vrska ti si tuka nekade neli ??? |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ostaj kaj mene slozeno epten e....dolga vrska prekratena, pa prodolzena....a nesto posledno vreme i na vrska ne lici....muabetot mi bese izgleda deka op, veren i sum, i ti ko sto kaza mozi i retardo da sum, zatoa nesto ne cini
|
|
cupeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj so sila da se pravis toa sto ne si , moze veren si samo na usta , ama nema sansa ako ti se pruzi sansa , da ne oboris , PRIZNAJJJJJJJJJJJ Изменето од cupeto - 24.Јуни.2009 во 14:44 |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA VEREN MAZ AMA KOLKU I VERNA ZENA
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum veren ama ne me vadi od kontakt i ke bide kul
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke postoi verna zena,togas ke postoi i veren mazz
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ...definitivno ne
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
cupeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima poveke etapi vo neverstvoto,
prvite ne se opasni duri se normalni oprostlivi, zboruvame za flert vo sirok smisol, krajnite ekstremni etapi se najopasni, so posledici na zavrsuvanje na serioznata vrska zboruvame za fool kontakt , ili ako sakate lud seks razbira se SO TUGJOTO Изменето од cupeto - 25.Јуни.2009 во 10:20 |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не е "фреар" оној или онаа што ќе изневери, бидејќи речиси сите го прават тоа и тоа е најлесното кога сме предизвикани да изневериме. Едноставно разумот го ставаме во stand by, се препуштаме на хормоните и паѓаме на провокацијата.
Вистинскиот фраер (муж) е оној што нема да падне на провокацијата, што нема да дозволи хормоните да му завладеат над разумот. Вистинскиот муж е оној што ќе го надвладее "искушението", а не оној што кукавички ќе му се предаде на истото. Вистинсктио фраер е оној што ќе ја тргне заведувачката рака од себе и ќе и рече: извини мала, зафатен сум
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
honey, da ne mislese....FULL kontakt....?? "fool" kontakt = kontakt so glupandura Изменето од LouWeed - 25.Јуни.2009 во 11:56 |
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |