![]() |
|
Каква музика слушате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 17> |
Автор | |
SoulStealer ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
супер
![]() ![]() гледам овде металците добиваат и надимаци кои не можам да замислам ![]() ![]() Тресоглавци???хахахах... Ај нема везее ![]() ![]() Слушам најчесто black&death метал (не сум сатанист) ![]() ама знам да си потслушнам metalcore extreme goth и слично. |
|
Turning 360 degrees.. Coming soon :)
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
pop definitivno...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
isklucitelno made in japan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Фино рокче,џез и во исклучителни моменти амбиентал.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
bravo bravo potpolno se sl*gam ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Preferiram rock muzika no toa ne znaci deka ne bi slusnala i neso drugo so e ubavo za slusanje..dzez,klasika,opera..italijanski arii..univerzalec sum u pogled na muzikata..no sepak gleam da e kvalitetno toa so go slusam!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Каснакоски ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Секаква, зависи од расположението...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
RobberT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Metal & Punk 4ever!!!!
![]() ![]() |
|
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
|
![]() |
|
MekiChka ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
jas najveke go slusam mojot najsakan i najubav elvir i takvi nekoi zabavni stranski R'n'b i sl. ama samo elvir e zakon4e
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
skoro od A do S |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ima grupa na S ?
![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Има бе пејачка на Ш исто и пејач на Ш.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Метал (Power и Progressive најчесто)
Џез (Некоја станица во колата на татко ми :P :D) Класика (Личниот репертоар-КЛАСИЧНА ГИТАРА) Фламенко (Фламенко станица) Блуз (Мел Браун и други фраери) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |