|
Среќен број |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A што е со другите азбуки, кои имаат помал број букви, на пр. латиницата? Или ако особата го сменила презимето при стапување во брак?
Тогаш бројката се менува? Изменето од maria_magdalena - 21.Јуни.2009 во 20:20 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
7 – Овој број често се врзува со музите и нивната
уметничка дарба. Лицата со овој број се уметнички души. Дали се
занимаваат со сликарство, пеење, пишување книги или нешто слично -
воопшто не е важно, важно е дека умотноста и креативноста се вмешани.
Дефинитивно помеѓу нив се кријат вешти уметници. Покрај смислата за
убавините, тие често и физички изгледаат атрактивно.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci zatoa mene brojot 7 voopsto ne mi e privlecen ...... i nisto cudno ...... niti znam da peam , pomalku da crtam a sto se odnesuva do poezija , tuka bre ne mozam ni inspiracija da bidam a ne da pisuvam
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, i jas toa sakav da prasham....shto so menuvanjeto na prezimeto pri mazhachki, togash drugi lugje stanuvaat li zhenite?
Jas na primer po moeto pred-mazhachko prezime sum broj 7....a sega sum broj 2, dali toa znachi deka sega veke mojata umetnichka dusha i lepota, preminala vo romantika, darezhlivost i sreka?
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и каj мене е токму така... со моето презиме кога бев моме е 7, а сега со презимето од мажот ми е 2... но...бракот така или инаку променjа...се. |
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ne zezaj.......kako mozhe tolku da se poklopuva so tebe vo poveke raboti?
A ako so brakot se vrshi promena na karakterot barem nekako, togash i kaj mazhite isto taka bi trebalo, zatoa shto i tie se menuvaat, ne samo nie.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бе, jас вчера си преброив само со презимето од татко ми... а кога те прочитав препроив и со презимето на мажот ми...и стварно чудно но така е. |
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno. Vo sekoj sluchaj samo se nadopolnuva...so sreka i zadovolstvo na se od predhodno.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред брак
1 - Личноста кој го носи овој број е силна, понекогаш дури и егоистична, секогаш во работите тргнува од себе. Има висока интелигенција и е предодредена на среќа. Понекогаш сте живчани, но само поради тоа што понекогаш премногу делуваат растроено. Во брак 6 – Овој број е врзан со работата, таквите лица се способни, секогаш добро подготвени, организирани, често интелектуалци. Тие се одговорни родители, а им лежи професорска работа. |
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A доколку си го смениш името, дали ти се менуваат и карактеристиките или ова броевиве ти го памтат старото име?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа дека се е подложно на промена, и за “чудо“ оние кои веруваат во ова повторно ќе се “пронајдат“ себеси.
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
no1
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1 i 6 mislam deka mi se srekni
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |