|
ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА |
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 181> |
Автор | |
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
печат на Цар Константин |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со овој знак ќе победиш |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povtorno bogosluzenje na temelite na razrusena crkva.....i pricestuvanje so teloto i krvta Hristovi......................
http://www.eparhija-prizren.com/fotografijaV.asp?idslika=4539 |
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" МОЛИТВА НА ЈЕЗЕРУ " - 35 Црква Богородице на Каменско - I …….Моја нада није слутња но извесност, да ћеш Ти доћи. Ти си обећао, и печат Твога обећања ја носим у души својој. Ако још не долазиш, није Твоја кривица но моја. Ти си нежан и сажаљив, па не би хтео, да ме застидиш мојом неприправношћу. Зато лагано ходиш, и непрестано ми наговештаваш долазак…… св. Владика Николај |
|
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://pravoslavlje.spc.rs/slike/983/srpsko-kosovo-i-metohija-danas-foto-pravoslavlje-4.jpg
ubavinata.....na pravoslavniot podvig................................................. ubavinata na slobodata vo hrista.................................................................... ubavinata vo stradanjeto za hrista...................................... |
|
Соловиев
Сениор Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bukvalno shto znachi ovoj simbol?
|
|
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 181> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |