IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 23>
Автор
Порака
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Статус: Офлајн
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 17:50
Nema sansi, ne rekle za dzabe: za sekoe tendzerce si ima kapace, ako e pogolemo ili pomalo nema da odgovara
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 21:02
шо има тоа врска,..шо сакате вие,..да е милионер/ка,..?..ако чекате да јнајдите такви..ќе си дочекате..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 15:58
Originally posted by renatax renatax напиша:

I jas ne brcam po dzebovi

a po sefovi?
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 23:08
ма не смета...како во баjките...може па да има добро срце.газење%20од%20смеење
Кон врв
Siuxi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Siuxi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 23:17
sto se ima vo predvid pod siromasko???????toa treba prvo da se utocni
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 23:40
sho ima veze be, dali e bogat/a ili siromashen/a. Parite se pecalat se troshat ama koga ke vidish nekoi starci od po 80 godini kako se drzat za raka bez razlika shto gi snashlo vo zivotot ke se zaprashash dali stvarno se prioritet parite. ne deka ne se vazni no dali se prioritet ???
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 23:46
Sakam edna bogata baba so mnooogu pari, koli, kuki, stanovi... Da mi prepise se i da ja kaput.... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 05:37
Ja pak sakam otprilika 30 godisna zena so 2 decinja i eden kup pari голема%20насмевка
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 05:44
Se zezav so postot pogore....
Sakam mlada i ubava devojka do 8 god postara ili do 2 god pomala ama da ne mi gi vadi dzigerite.... A parite sami ke dojdat... Malu taa malu jas...среќа

I se razbira ili 1 dete ili bliznaci.среќа

Изменето од Omar - 23.Јуни.2009 во 05:45
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 07:42
Pred se da ima pamet, a posle neka e i mlad i ubav.....ubavinata ne doagja od pozadi, tuku od vnatre. Ako ima pamet, ke ima i pari. Nikoj pameten ne ostanal so prazen djeb. Sto ako nekoj ima pari a se ponasa sprema mene ko gjubre!? Taka da temava pagja u voda..
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 10:05
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Ja pak sakam otprilika 30 godisna zena so 2 decinja i eden kup pari голема%20насмевка

e ke te bole meo плазење
apce
Кон врв
dimov.boris Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimov.boris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 13:06
.....

Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:02
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 00:01
Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Зошто да не, би можел...
Би сакал да напишам една лична ситуација-
Јас живеам во семејство со месечни примања, ништо не ми е скратено, се ми е задоволено и без некаков проблем. Бев во врска со девојче кое имаше отприлика 5 пати подобра економска ситуација, не постоеше никаков пробле, не беше многу расфрлана со парите, но сепак имало некои моменти кога сум се запрашувал зошто и јас немам слична ситуација како нејзината, зошто ги немам нејзините можности, зошто да сум помалку ама немаше никаков по сериозен проблем...
Врската ни беше многу успешна (сепак зависи од љубовта)!

преубаво напишано...навистина знам дека постои таква љубов(од лично искуство) и неможам да ги разберам луѓево кога ќе речат дека парите се МНОГУ ВАЖЕН ДЕЛ во врската...ма ајде...живи глупости
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2009 во 00:47
да ме сака, тоа е најважното!
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.