|
Слабеење?!?!?! |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke umram ako koznumiram samo eden obrok!!! jas obavezno doruckuvam, poobilno...potoa na skoro 2-3 si potkasnuvam po nesto...normalno rucam i veceram ali vo pomali kolicini...blago si jadam kolku sakam i koga sakam...ja cokoladoto go smetam vo pakovanje a ne vo kockicelo si go jadam
vezbam 3pati nedelno, eden den vo nedelata pesacam na planina, pijam mnougu voda i zelen caj...odrzuvam konstanta kilaza okolu 59-60 kn na moi 172 cm visina...i prekrasno se cuvstvuvam vo svojata koza!
mislam deka greska i edna od pricinite za debeleenje e preskoknuvanjetona obrocite i restrikciite koi sami si gi davame...
skoro sekade vo literatura za zdravo slabeenje(i za odrzuvanje na telesnata masa) pisuva deka se treba da se konzumira vo kombinacii( i blago, masti, drugi sekeri, belkovini), najpozelno e obrocite da se pomali i pocesti...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spored nekoj treneri vaka se menuva metabolizam i vak anajlesno se otfrlat visokot masti. zatoa i go primenuvam....a sum takov coek sto koa saka moze da oslabi i koa saka moze da se zdebeli.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jас слабеам секоjа минута...чудно, обично дигам килограми со секое jадене... но од одредено време само слабеа.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
викаш не е на убаво |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
провери
|
||
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ок, Блу... Ке.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
molim te
|
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A nekoj da kaze nesto za debeleenje
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас избегнувам да вечерам........
леб многу ретко,и тоа неколку апки само јадам се само умерено,и во одредено време повеќе сум на салати,овошје Но несакам да си ги забранам многу работи да ослабам па после 2-3 дена кога ќе имам нормални оброци да вратам некое кило,и да се опседнувам и разочарувам Вака ми е добро ослабев 7 кг за 3 месеци значи постепено,и вежбам,возам точак ,ролерки,вртам хулахоп,но и ова не го правам секој ден |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bogami ne ke bide loso ako izgubam apetit,a cesto mi se slucuva odma moram da pijam pivski kvasec ili b complex...mi se smaci veke... [:-&] |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас ова никогаш нема да го дочекам во секој случај поголем проблем е дебелината |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |