![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 212> |
Автор | |
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zazmuri vidjecesh svet.........
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Sia - Where I Belong
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Pogledom me skini, strastno u tisini
neka zatreperim ko list na vetru..
na jastuku me stavi, na rukama opali
mazime jos tiho u noc... Изменето од blackeye - 21.Јуни.2009 во 02:53 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Just walk away
Just say goodbye Don't turn around now you may see me cry I mustn't fall apart Or show my broken heart Or the love I feel for you |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
JOIN ME...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
...jer ja sam zmija a ti si zaba zaba...mozes da bezis ali dzaba dzaba....
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Marijaana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Inertia creeps
Moving up slowly.. |
|
Admins pwn you.
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Moj dilbere kud se shekjesh.......
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ako ne te sakam, zosto boli vaka
Sekoj bozji den sto ke mi pomine bez tebe |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
tebe sam volela tebe i nikog vishe.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
...natasa bekvalac ...ponovo...
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
zmija i zaba bre
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
colonia- oduzimas mi dah |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
In a restless world
Like this is Love is ended before it's begun And too many Moonlight kisses Seem to cool in the warmth of the sun |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |