![]() |
|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i mene ne mi e jasno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sigurno ne e najdobar/najdobra svinjata koja mnogu TV gleda kako sto vo svetov se oblekuvaat vo zeni taka i toj a ovaj pa beter e mislam deka e "peac/peacka" ne me drzete za zbor (FIFI) ccc i kaj nas vakvi ima p...rista tranvestiti ili sto i da se Toni barem e normalen |
|
![]() |
|
![]() |
|
ss_derIvat_ss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Kolku e Toni dobar moze da procenite gledajki gi kako se odneusvaat gostite. Se gazat od smeenje. Definitivno najdobra emisija mu bese so voditelkata na goli vesti vo koja emisija ja pozdravi Caci Pakovska so zelba da i gi iscisti odzacite
![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
добар е Тони
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
гјувеза ![]() Група ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
MNogu e mudar ,mnogu znae da gi stavi nestata na pravo mesto...ama me nervira ponekogas negovoto idiotsko gromoglasno smeenje toj najveke se smee....A toj Dejo ili kako go vika mi e prav debil i neznam sto e fintata tamu sto sedi ....
|
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
![]() |
|
jana1973 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
tono mlaku preteruva,so meenjeto,zasto smetam deka toa ne mu e od srce,tuku taka pravi za da privlece pogolemo vnimanie
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
i tini i dejan i sitel neka pojdat malku do bugarija na odmor,
inace kako da se odmori narodov od gluposti? |
|
![]() |
|
sexycat ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
|
![]() |
|
veruvaj mi draga...od "mudar"...on gi ima samo prvite 4 bukvi ![]() ![]() Изменето од гјувеза - 19.Јуни.2009 во 22:13 |
|
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Како што сум се смеела у петокот,кога беа гости Маја Синадиновска,и Јапан мислам дека никад нема да се смеам..можеби стварно на моменти се трескаат глупости некои, ама па и за тоа е емисијата,тоа и е целта да бидеш Опуштен..затоа и е Опуштено..може малце да се смени терминот малце покасно пошо Тони малце почна да забегава со пцовките и мрсните вицеви..
![]() ![]() ![]() Изменето од Eli - 21.Јуни.2009 во 23:16 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
ccc kolku bea otkaceni snosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Тони е супер, Део исто... емисијата им е баш таква какво што и е името... опуштена... едни од ретките наши емисии од ваков тип што ми го задржува вниманието
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Само во последнава емисија, не се слушаше толку неговата смеа, затоа што го ,,надминаа,, Маја, Душица и Јапан...!!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
vecerva ne im bese nesto...izborot ne im bese kako kombinacija pogoden ....amaaaa zatoa minatata emisija bese nesto nezaboravno pak bi sakala da je gledam
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |