|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика | страница <1 23456 40> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i ti sme kako ubavicata i dzverot ako nekoj drug ti rece dzver ke go ubijam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako tebe ti kaze ubavica?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee togas ke se okezam , bas vaka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja tebe te sakam ti mene me sakas i nie si se sakamee e e e e e
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си за мене се'
Најубавата песна што можам да ја испеам...... |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI AMO, TI AMO ehehehehe
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nokva ti ja prakjam mesecinata da te pokrie i stopli vo osamenata i ladna nok koga ne sum pokraj tebe da ti pruzam topla i iskrena pregratka i da te odnesam so mene vo svetot na sonistata kade mozeme dvajcata da bideme srekni zaedno daleku od grizi i stradanja...svet...samo za nas....
|
|
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
ledena
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 08.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa bozja nok ja otvora vratata na ljubovta kade,se kolnam,ke te neguvam ko najubav dar od zivotot i ke TE LJUBAM beskrajno...
Изменето од ledena |
|
ledena
|
|
marga
Нов член Регистриран: 10.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te sakam!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
marga
|
|
ledena
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vecerva dodeka rosata ja miluva trevata,dodeka tivkata nok sonuva za denot,dodeka site sonuvaat za rajot,jas sonuvam za tvojata pregratka..
|
|
ledena
|
|
ledena
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvaj vo Gospod zosto navistina postoi,veruvaj vo ljubovta zosto samo taa e vecna,veruvaj vo mene nikogas nema da te izneveram...
|
|
ledena
|
|
marga
Нов член Регистриран: 10.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ledena ti kako da si zaljubena!a toj ne e do tebe ,neli!?
|
|
marga
|
|
zocee
Нов член Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas ljubovta koja ke ne razocara ke ni dade sila od pepelta da se digneme visoko, a ako sme visoko ke ne frli na kolena
|
|
z o r e
|
|
zocee
Нов член Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i koga dobivas dobivaj so pobednicka nasmevka, i koga gubis gubi so pobednicka nasmevka
|
|
z o r e
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |