![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 212> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jer bol ista je kod svih
kog' tuga ujede tesko preboli cutim s njom, da me ne cuju sjene te sto na tebe sve me sjecaju |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
...ja nemam snage da te nevolm....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Meriah Carey-Obsessed
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
necu da ti priznam ti mi srce rani.............
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I want to spend my lifetime loving you
If that is all in life I ever do I will want nothing else to see me through If I can spend my lifetime loving you |
|
|
|
![]() |
|
No me ames
porque pienses que parezco diferente tu no piensas que es lo justo ver pasar el tiempo juntos No me ames que comprendo la mentira que seria Si tu amor no merezco no me ames mas quedate otro dia No me ames porque estoy perdido porque cambie el mundo porque es el destino porque no se puede somos un espejo y tu asi serias lo que yo de mi reflejo |
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
And J belive in youuu od kajli
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ti me uzbugjuesh ti me izlugjuesh
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
hajde mala dodji , u moju sobu
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 19:01 |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Udji slobono,vidi da li disem
hiljadu sam ti ja zivota dala dodji,uzmi mi jos i ovaj sto sam s tobom imala. Udji slobodno,to je samo ljubav, kad vidim te srce svoje cujem znam da nikad mi nista nisi dao a ipak sve ti dugujem. Mozda je ovo samo san jos jedna nocna mora al' tvoja dus je meni poznata i sama ostajem iza zatvorenih vrata |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Na Boga kamenja ne sme frlale
od drugi poveke ne sme gresele.......
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Kad ljubav izda sva vrata se zatvore
Prolece kasni, a oci ne govore... |
|
|
|
![]() |
|
And then she'd say that nothing can go wrong.
When you're in love, what can go wrong? |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |