|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 172> |
Автор | |
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:44 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You don't know how you took it
You just know what you got Oh Lordy you've been stealing From the theives and you got caught In the headlights Of a stretch car You're a star Dressing like your sister Living like a tart They don't know what you're doing Babe, it must be art You're a headache In a suitcase You're a star Oh no, don't be shy You don't have to go blind Hold me, thrill me, kiss me, kill me You don't know how you got here You just know you want out Believing in yourself Almost as much as you doubt You're a big smash You wear it like a rash Star Oh no, don't be shy There's a crowd to cry Hold me, thrill me, kiss me, kill me They want you to be Jesus They'll go down on one knee But they'll want their money back If you're alive at thirty-three And you're turning tricks With your crucifix You're a star (Oh child) Of course you're not shy You don't have to deny love Hold me, thrill me, kiss me, kill me |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Is it getting better
Or do you feel the same Will it make it easier on you Now you got someone to blame You say One love One life When its one need In the night Its one love We get to share it It leaves you baby If you dont care for it Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without Well its too late Tonight To drag tha past out Into the light Were one But were not the same We get to carry each other Carry each other One Have you come here for forgiveness Have you come tor raise the dead Havew you come here to play jesus To the lepers in your head Did I ask too much More than a lot You gave me nothing Now its all I got Were one But were not the same We hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I cant be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But were not the same We get to carry each other Carry each other |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve je tu, kao nekada
Noćas vrijeme je stalo za nas Pričaj mi, makar laži sve Znaš da vjerujem kada tako gledaš me Priznaj mi, da li i sad sanjaš ti Snove što smo skupa sanjali Znam da kasno je, znam da tražim previše Nakon svega što smo prošli mi Priznaj mi Sve je tu samo ti i ja Dodir tijela tvog, okus pobjeda Tvoje usne nude prošlost nakon lutanja Tvoje oči bude nemir koji dobro znam Priznaj mi, dali i sad sanjaš ti Snove što smo skupa sanjali Znam da kasno je, znam da tražim previše Nakon svega što smo prošli mi Priznaj mi...da me smiriš kada stignu vjetrovi Kad mi more dušu zapjeni Priznaj mi |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I've heard people say that
Too much of anything is not good for you, baby Oh no But I don't know about that There's many times that we've loved We've shared love and made love It doesn't seem to me like it's enough There's just not enough of it There's just not enough Oh oh, babe My darling, I can't get enough of your love babe Girl, I don't know, I don't know why Can't get enough of your love babe Oh, some things I can't get used to No matter how I try Just like the more you give, the more I want And baby, that's no lie Oh no, babe Tell me, what can I say? What am I gonna do? How should I feel when everything is you? What kind of love is this that you're givin' me? Is it in your kiss or just because you're sweet? Girl, all I know is every time you're here I feel the change Somethin' moves I scream your name Do whatcha got to do (?) Darling, I can't get enough of your love babe Girl, I don't know, I don't know, I don't know why I can't get enough of your love babe Oh no, babe Girl, if I could only make you see And make you understand Girl, your love for me is all I need And more than I can stand Oh well, babe How can I explain all the things I feel? You've given me so much Girl, you're so unreal Still I keep loving you More and more each time Girl, what am I gonna do Because you blow my mind I get the same old feelin' every time you're here I feel the change Somethin' moves I scream your name Do whatcha got to do (?) Darling, I can't get enough of your love babe Oh no, babe Baby, let me take all of my life to find you But you can believe it's gonna take the rest of my life to keep you Oh no, babe My darling, I can't get enough of your love babe Yeah, I don't know, I don't know, I don't know why Can't get enough of your love babe Oh my darling, I can't get enough of your love babe Oh babe I don't know, I don't know, I don't know why I can't get enough of your love babe Oh babe |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:45 |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AngelsI sit and wait Does an angel contemplate my fate And do they know The places where we go When we're grey and old 'cos I have been told That salvation lets their wings unfold So when I'm lying in my bed Thoughts running through my head And I feel the love is dead I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead When I'm feeling weak And my pain walks down a one way street I look above And I know I'll always be blessed with love And as the feeling grows She breathes flesh to my bones And when love is dead I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead Robbie Williams |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love Song-The Cure |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 16:15 |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Colonia -Oduzimas mi dah
Koliko dugo vec te poznajem
cini se kao godinama i svaki put kada te dotaknem osjetim klecaj u koljenima drhtaji moji sve ti govore ko da je prvi put, milijun bubnjeva u srcu mom udara... Oduzimas mi dah za tobom ludim volim svaki tvoj osmijeh dok se budim volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan Oduzimas mi dah, ostajem bez rijeci u krilu tvom nema kraja sreci volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan Koliko dugo sam te cekala cini se kao stoljecima samo je jedna ljubav zauvijek traje do kraja vremena drhtaji moji sve ti govore ko` da je prvi put, milijun bubnjeva u srcu mom udara... Oduzimas mi dah za tobom ludim volim svaki tvoj osmijeh dok se budim volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan Oduzimas mi dah, ostajem bez rijeci u krilu tvom nema kraja sreci volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan Изменето од blackeye - 25.Јуни.2009 во 01:53 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedam suza isplakacu nocas
sedam suza pasce na moj dlan one dodju kada nikog nema one dodju kad je covjek sam Pust je grad, gdje si sad sedam dana zvao sam te ja sedam noci bio sam bez sna (2x) Sedam suza kao sedam ruza sedam suza nije malo to zar u prazno opet ruke pruzam kazi nesto, kazi bilo sto Gledam u tvoje slike, pisma svakog dana ima ih sve vise pamtim rijeci sto si mi govorila prije odlazka breze se jos nece zazeleniti a mi cemo opet biti zajedno Sedam suza slanih kao more sedam suza i u svakoj ti cudne misli u meni se bore dal' smo ikad voljeli se mi |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам, пишувајте ги насловите и исполнителите на песните од кои ги постирате текстовите.
|
|
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |