![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11691170117111721173 1364> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aлане најмил мој ...Само што опнав еден висококвалитетен оброк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
nego mene Biba mi ja nema...ninja i renata...aj u drustvo da pripalime po eden tutun pa da si begam popoleka
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
a samo sto si rekov...kade li mi e Bibica moja...bez tebe tutunov slabo mi odi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
![]() Go napraviv bez kajmak...ne e dobro za srceto... ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ajde Alan...ama znam deka nesakash od moive...
|
||
![]() |
||
|
Саде убаини кај мене...Како ми е тргнато- набрзо ќе ги поминам и облаците
![]() Ти како си ми? |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Pa jas neznaev deka vaka bilo poslatko...
Od sega prevrieno da go pravish ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
eve kaj Bojana sum...utre polaga pa nervozna nesto bese i naminav da ja utesam malku malata ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
а јас?
со празни раце дојдов денес ![]() ![]() ![]() ај ќе ми простите, брзав накај облаците ![]() |
||
![]() |
||
|
Dogovoreno.... Se uplasi da ne dobies preskoknuvanje na srceto ?????? |
||
|
||
![]() |
||
|
Ај ќе ја тешиме заедно... мислам дека со боза и нешто блачко- нерзовата ко со вода однесена се губи ![]() |
||
![]() |
||
|
Prevencija ne e na odmet
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11691170117111721173 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |