|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 346> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdtk, da ne go beres kafeto? sala na strana, sakam da ti kazam mi treba drustvo za trcanje, vcera bese prazna stazata i nemav na kogo da mu pukam seir....aj doj barem na tebe da ti pukam
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusal li malecka..
imam dusa buntovna.... ke ti... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ti kazam..sori so uvek rabotata mi e pred se i sori sto nekogas moras i ke moras (vo idnina) da toleriras radi nea. No toa ni najmalku en znaci deka ne sakam da sum so tebe..
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDTK ... toa za mene nikogas ne ne i nema da bide problem...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sea taka vika ko ke pocne so denovi da me nema ke besnee
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDTK krivo mi e so ne svakas, ali bice i to jednog dana....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tvrdoglavo edno...normalno deka ke odime,ke go gledas filmot
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк...имај малце осет...некој чека...
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka sakam da te vidam,
pa zaedno da se povozime , pa da prosetame pa da uzivame zvezdite da gi gledame... parite da gi potrosime cel den da se smeeemeee drugite da ne ne zasegat zivotot da si go ziveeme... |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк...кога ти се нудат ефтини износени партали постојат неколку негативни солуции:
1.сакаш да ги носиш затоа што таков ти е стилот; 2.незнаеш да се справиш со петоразреден шиткач кој што сака да те "сјебе"; 3.немаш издефинирано стил ,па си во мисла . |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK OH YES
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бакнеж---Седум возбудувачки движења со уста
Усните и јазикот се едни од најчувствителните места во човечкото тело и не случајно најпријатните доживувања започнуваат токму со... ...бакнежот. Но не само бакнежот, има уште неколку работи кои можете да ги правите со усните додека се гушкате. Бакнежот на пеперутката. Според некои, бакнежите на пеперутката се прават со трепките. Меѓутоа според нас секое движење, со секој дел од телото може да се нарече така, само треба да биде нежно како движењето на крилцата на тоа нежно суштество. Бакнувајте ја насекаде со врвот на јазикот, или барем до таму до каде ќе издржи. Играјте “следи ме”. Направе те и неја, тоа што сакате таа да ви го направи со усни. Соблечете ја со заби. Се разбира дека треба да го направите многу внимателно, за да не треба да трчате кај стоматологот. Ако не можете, ви дозволувам да си помогнете и малку со раце (за девојките) Нежно шмукај те му ги прстите додека е во тебе. Резултатот оставам сами да го разберете. Ослободи ги чувствата кога ќе стигнете до оргазам. Воопшто да не ви е гајле за комшиите. Испеј му тивко љубовна песна, но само ако убаво пеете. Во спротивно, пуштете ја омилената песна и пејте на плејбек. Земете неколку чоколадни бонбони или праче чоколадо и посвети му се целосно на него, без да обрнувате внимание на тоа што сака тој да ви направи. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк.........ајде утре да шетаме...
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од pagane - 23.Јуни.2009 во 14:21 |
|
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |