|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 43> |
Автор | ||||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lenny Kravitz - Calling All Angels Lyrics
Calling all angels I need you near to the ground I miss you dearly Can you hear me on your cloud? All of my life I've been waiting for someone to love All of my life I've been waiting for something to love Calling all angels I need you near to the ground I have been kneeling And praying to hear a sound All of my life I've been waiting for someone to love All of my life I've been waiting for something to love All of my life I've been waiting for someone to love All of my life I've been waiting for something to love Day by day Through the years Make my way Day by day Through the years Day by day Through the years |
||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sudnji dan - Jovana
sta me to tera u temu da li bi me poznali da ste me sreli po danu Hvala za ruze rumene al' meni slabo stoje bolje mi dajte uvele ko sto je srce moje Onaj ko mi ne treba umro bi za mene onog koga volim ja ljubi druge zene Ref. Zive samo secanja sve sto volim ode s njim nek mi dodje sudnji dan nemam sta da izgubim S kim li noci provodi kome pesme pise kojom stazom prolazi ciji vazduh dise |
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne daj se Ines - Rade Serbedzija
Ne daj se godinama, moja Ines drukcijim pokretima i navikama jer jos ti je soba topla prijatan raspored i rijetki predmeti imala si vise ukusa od mene tvoja soba divota gazdarica ti je u bolnici uvijek si se razlikovala po boji papira svojih pisama, po poklonima pratila me sljedeceg jutra oko devet do stanice i rusi se zeleni autobus tjeran jesenjim vjetrom kao list niz jednu beogradsku padinu u vecernjem sam odijelu i opkoljen pogledima Ne daj se mladosti moja, ne daj se Ines Dugo je pripremano nase poznanstvo i onda slucajno uz vrucu rakiju i sa svega nekoliko recenica, lose prikrivena zelja tvoj je nacin gospodje i obrazi seljanke prostakuso i plemkinjo moja pa tvoje grudi, krevet i moja soba objesena u zraku kao narandza kao narandzasta svjetiljka nad zelenom i modrom vodom Zagreba proleterskih brigada 39 kod Prkovic pokisla ulica od prozora dalje i sum predvecernjih tramvaja lijepi trenuci nostalgije, ljubavi i siromastva upotreba zajednicke kupaonice i molim vas, ako netko trazi Ne daj se Ines Evo me ustajem tek da okrenem plocu da li je to nepristojno u ovakvom casu Mozart Requiem Agnus Dei meni je ipak najdrazi pocetak raspolazem s jos milion njeznih i bezobraznih podataka nase mladosti koja nas pred vlastitim ocima vara, i krade, i napusta Ne daj se Ines Poderi pozivnicu, otkazi veceru, prevari muza odlazeci da se pocesljas u nekom boljem hotelu dodirni me ispod stola koljenom generacijo moja, ljubavnice Znam da ce jos biti mladosti, ali ne vise ovakve u prosjeku 1938 ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite i ta ce mi mladost tesko pasti a bit ce ipak da ste vi u pravu jer sam sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno a ponovo pocinje kisa, kao sto vec kisi u listopadu na otocima more od olova i nebo od borova udaljeni glasovi koji se mijesaju glas majke, prijatelja, kceri, ljubavnice, broda, brata na brzinu pokupljeno rublje pred kisu i nestalo je svjetla s tom bjelinom jos malo setnje uz more i gotovo |
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I've been alone with you inside my mind |
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ostavi me, nece boleti
nestalo je ono sto nas je spajalo ostaje emotivna fobija srce gubi a razum dobija Ref. 2x Ostavi me, nece boleti nekako cu vec preboleti kasno je da se menja sve idi sad bilo gde, tako je najbolje Da se vrati vreme sada kasno je ne mozemo dalje valjda jasno je steta bas, s tobom lepo bilo je bice bolje za nas oboje |
||||
|
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ledja o ledja
ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan Ref. Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas Ref. A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje |
||||
|
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Reci mi u lice
kao brod bez jedara na moja vrata rekla mi, da si dugo cekala Nisi nasla vremena, da mi kazes da ti nisam vise darg al ipak presla si moj prag Ref. Reci mi u lice, reci samo istinu nemoj laz bas ni jednu sada da mi govoris Reci mi u lice, nemoj suze brisati jer ne mogu disati kad te vidim takvu reci mi sve, samo nek' ti bude lako Ti dosla si kao vjetar nemiran oo, ooo, oo list od knjige pocijepan u moje snove Rekla mi da si dugo cekala nisi snage imala da mi kazes da ce bolje biti sve al moras dalje bez mene Изменето од hektor |
||||
|
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vodi me sa sobom
da me zavolis u ovoj noci, skupljoj od vijeka jednim pogledom iz mrtvih me dignes, pa onda kazes da nema mi lijeka Zasto si morala da me zavolis, da me pronadjes na kraju puta, ti divlji talas, ja stara ladja navikla sama da morem luta Vodi me sa sobom moje pusto more, jer cu da poludim od ljubavi ove neko cudo mora s' nama da se desi ja otici moram, ti ostani gdje si |
||||
|
||||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
14. Watching Over Me песнава ја слушнав благодарение на Алекта...и дури сега го за бележав текстот...со еден збор ...феноменален |
||||
Точачиња.
|
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Put do srca tvog - vlado georgiev
uz tebe ja sve sam vidio stare mostove, mokre ulice duge obale i more nemirno svijet dok se rusio Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja Ref. Koliko sam lazi izreko toliko sam zla sebi nanio al' nesto se u meni slomilo i dusu sam otvorio Koliko sam zora svanuo toliko ti dusu ranio i ne moze mi pomoci ni Bog da nadjem put do srca tvog Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja |
||||
|
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Michelle - Zeljko Joksimovic
ovu noc sve ove godine cuvao sam reci samo da ti kazem ne Ti potrosila si sve, dobre prilike sad se vracas meni, zato bolje kreni jer i ja sam potrosen, racun ugasen tu staru tebe, ne zasluzujem Ref. Michelle, nisi vise lepa kao pre moj te pogled ne prepoznaje ne zovi suze u pomoc mozes ti to bolje Michelle, kad ni za deset dugih godina da zavolis me nisi uspela neces ni za ovu ludu noc Znam ti pravu stranu svaku tvoju manu, dobro znam za te price tvoje, pretesan je ovaj mali stan Pa obuci kaput svoj, reci samo broj ulicu jos pamtim, bolje da te vrati jer i on ce cekati, neces priznati njemu ne smes reci, sve ces poreci Ref. Ref. Za tebe disem jos, Michelle moja Michelle PESNA I POL |
||||
|
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kafana je moja istina - Toma
zeno jedina da li si mi verovala dal' si prastala Kad sam tebi dolazio mrtav, umoran da li si mi verovala da sam bio sam Ref. 2x Kafana je moja sudbina ona me je sebi uzela kafana je moja istina zeno jedina Lutao sam godinama srecu trazio lutao sam godinama dok sam shvatio Da na ovom belom svetu nema milosti da bez tebe duso moja nema radosti Ref. 2x Mozes li mi oprostiti zeno jedina mozes li mi oprostiti sto si patila Sto te suza na jastuku jutrom budila sto te nocu mesto mene tama grlila, zeno jedina |
||||
|
||||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eve uste edno remek delo od Zeljko Joksimovic Idi na put
koju sam nekad davno voleo promeni sve nek samo jedno ostane ono srce koje sam ti slomio Ref. Nemam snage za kraj zato molim te sama idi ja sam takav i to se vidi da ti srce kidam sloj po sloj Nemam snage za kraj ja to neumem da izvedem kada ne volim nisam leden i tebi je jasno nikada ja nisam bio tvoj Idi na put ponesi moje tragove da budem tu kraj tebe dan il' dva polako sve vremenom neka nestane i polako nek iz tebe odem ja Ref. Nemam snage za kraj (2x) Jamais avec toi |
||||
|
||||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Artist: Eric Clapton Lyrics
Song: Wonderful Tonight Lyrics It's late in the evening; she's wondering what clothes to wear. She puts on her make-up and brushes her long blonde hair. And then she asks me, "Do I look all right?" And I say, "Yes, you look wonderful tonight." We go to a party and everyone turns to see This beautiful lady that's walking around with me. And then she asks me, "Do you feel all right?" And I say, "Yes, I feel wonderful tonight." I feel wonderful because I see The love light in your eyes. And the wonder of it all Is that you just don't realize how much I love you. It's time to go home now and I've got an aching head, So I give her the car keys and she helps me to bed. And then I tell her, as I turn out the light, I say, "My darling, you were wonderful tonight. Oh my darling, you were wonderful tonight." Фала ти за прекрасната песна....... |
||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |