![]() |
|
Дали го заслужуваме тоа што ни се случува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma cel svet se urotil protiv mene
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga ke ti kaze nekoj "Ne te zasluzuvam" saka da kaze, "Zasluzuvam podobro"
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
јас го заслужувам само доброто кога ми се случува
кога ми се случува нешто лошо, ич не го заслужувам ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dobiv nekolku petki nezasluzeni,priznavam!
|
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
ма се е по заслуга......само што некои не се доволно храбри да си признаат........најверојатно поради болката од случувањата,па затоа преферираат да си излигават и изнаплачат во смисла......"не е феееррр
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Sigurno,samo ne znam kako i so sto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
i te kako
so polna desetka |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
многу пати сум размислувала дали го заслужувам цел овој урнебес околку мене,..и никаде да ја најдам причината со што сум го заработила..не го заслужувам ни малку!..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
dobivam poveke od sto sum zasluzil, loso ili dobro
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ajde dzirni malku vo prosliot zivot |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ако го добиваме она што вистински сме го заслужиле, можеби ќе добиеме нешто многу полошо отколку што сега имаме.
Затоа треба да сме задоволни со работите какви што се, и да се стремиме кон лично изградување, само така ќе “добиваме“ повеќе и подобро. Неверојатно е како “универзумот“ возвраќа, со добро или лошо, преку разноразни случки, знаци, навидум случајни... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се уште се чудам.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sekogas se zaprasuvame samo za losite nesta ...... nikogas ne se zaprasuvame dali navistina gi zasluzuvame i dobrite ........... koga kje bideme iskreni i pocneme da se zaprasuvame prvin za dobrite , togas kje mozeme da se cudime za onie losite nesta
![]() Изменето од miroslav_g8 - 21.Јуни.2009 во 21:18 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |