|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 131> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,...more,..se shushka,.."demokratot" imal namera i ,.vselenski centar da pravi,..pa,...sega si misli,..ali crkva,..ali da ja osvojuva vselenata?!,..kakva NASA,..kakvi bakrachi,...bajkonur, a?,...hahahaha,...ima prvi makedoncive aco na konjot,.. i na mesechinata da go kachat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pametna rabota napravija sto gi podsredija parkovite malku....polno e so luge vo prikvecerinite...prijatno, da se pobegni malku od zestinata...Mogilana zalici na park...a i kaj sudot ke bide ubav izgleda
Изменето од blackeye - 17.Јуни.2009 во 17:43 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црнооко не си го видела паркот кај судот?
денес ни донесоја и маси и клупи...има куќичка на дрво ...езерца...земај кока колата в раце и брзо на цигарче во парк |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parkot go gledaat samo tie koi redovno se tamu ... vo sud
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i 50 eura spremete si, za sekoj slucaj |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауууу Прилепчани, во лошо сеќавање ќе ми останат.....поради една особа
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako
dojdi, ke ti go popravime toa
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера гледав интервју со Словенечкиот амбасадор во Македонија...
И на прашање каде најмногу сака да ги води своите гости наброја неколку места во Македонија и што најмногу ме изненади рече дека на него лично многу му се допаѓа Прилеп и дека веќе неколку пати го посетил... Особено околината на Прилеп му оставила многу силен впечаток , го спомна Трескавец и Марковите кули.. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРОГРАМА ЗА МЕСЕЦ ЈУЛИ 2009
7 ЈУЛИ-мултимедијален хепенинг(спортски натпревари,музика,забава) Парк на револуцијата 16-19 ЈУЛИ-Фестивал на пивото-Плоштад Александрија (најавен настап на Северина?) 20-27 ЈУЛИ-Ликовна колонија Че Арт 24 ЈУЛИ-Звуците од Македонија концерт на Мартин Вучиќ&Пер-екс ансамбл Варош-мултимедијално плато ЛЕТНО КИНО Парк на Револуцијата,Варош,Стара чаршија ВЕЧЕРИ НА МАЈТАП И ВИЦЕВИ Плоштад Итар Пејо Старата прилепска чаршија ве кани на концерти во живо Вирус,Соник,Сидро,Сити паб,Ди Каприо,Имиџ,Кинг,Кавали.... значи,повелете во Прилеп |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova sve na smetka na domakjinot
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами сега....зависи кој ќе се пријави за домаќин кога си вака скромен
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
domakjinka bi bila poprifatliva varijanta ............
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde jas cestam iako ne sum od Prilep
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |